![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem začátkem MSN Messenger dostanu chybovou zprávu krabice s <null> na to, myslím, že bych mohl náhodném vypouští soubor potřebné ke spuštění nebo tak něco. Ví někdo, co jsem udělal špatně? Děkujeme to |
|
| |||
| |||
| Zkuste re-instalace. http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| když jdeš do Přidat nebo odebrat programy, vyberte msn, pak by vám může poskytnout (opravách) možnost:)
|
| |||
| |||
| Ive pokusil o opravu odinstalovat & & re-install, ale bez štěstí. okna říct to pyagcore.search.searchdetection <NULL> Messenger nebude začínat na všechny .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je malware. Prosím post odpovídající záznamy v této sekci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| eeeerrrmmm ....... Jak to mám udělat pls? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer Error - Windows nelze najít "(NULL)" | metalface | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 28. května 2009 22:02 |
| Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 25. května 2009 13:05 |
| Chybová zpráva | sashikumaran | Operační systémy Windows | 1 | 9. listopadu 2008 13:34 |
| Chybová zpráva | megabyte | Multimedia & Kodeky | 6 | 8. března 2008 18:14 |
| Windows Live Messenger maléru! Prosím pomozte! | Lankidoodles | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 30. ledna 2008 15:39 |
| Thread Nástroje | |
| |