![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όταν ξεκινώ το MSN Messenger να πάρω ένα μήνυμα σφάλματος με <null> θέση σε αυτό, νομίζω ότι μπορεί να έχει διαγραφεί κατά λάθος ένα αρχείο που απαιτείται για να ξεκινήσει αυτό ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς τι έχω κάνει λάθος; Ευχαριστώ την |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε εκ νέου. http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όταν πηγαίνετε σε προσθήκη / αφαίρεση προγράμματα, επιλέξτε το MSN τότε θα πρέπει να σας δώσω μια (επισκευή) επιλογή:)
|
| |||
| |||
| IVE TRIED την επισκευή & απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση, αλλά δεν τύχη. το πλαίσιο μηνύματος του πω pyagcore.search.searchdetection <NULL> Messenger δεν μπορεί να ξεκινήσει σε όλα .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι το κακόβουλο λογισμικό. Παρακαλώ μετά το κατάλληλο συνδέεται στο εν λόγω τμήμα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| eeeerrrmmm ....... Πώς μπορώ να κάνω ότι pls; |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer Error - Windows δεν είναι δυνατό να βρεθεί "(NULL)" | metalface | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Μαΐου 2009 22:02 |
| Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση Νέα Windows Live Messenger - Έρχεται με λάθους. | Theresonly1 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 25η Μαΐου 2009 13:05 |
| Μήνυμα λάθους | sashikumaran | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Νοε 2008 13:34 |
| Μήνυμα λάθους | megabyte | Multimedia & Codecs | 6 | 8η Μαρ 2008 18:14 |
| Windows Live Messenger κόπο! Παρακαλώ βοηθήστε! | Lankidoodles | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 30 Ιαν 2008 15:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |