![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad sam pokrenuti MSN Messenger dobivam poruku o pogrešci kutija s <null> u njoj, Mislim da sam svibanj imati accidently izbrisane datoteke potrebne za pokretanje ili nešto. Se bilo tko znati što sam učinio krivo? Thank's |
|
| |||
| |||
| Pokušajte ponovno instalirate ga. http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad idete u Dodaj / ukloni programe, odaberite msn onda bi Vam trebalo dati (popravak) opcija:)
|
| |||
| |||
| Ive pokušao popraviti & deinstalirali i ponovo instalirati, ali bez sreće. okvira poruke say's pyagcore.search.searchdetection <NULL> Messenger neće početi sve .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zlonamjerni softver. Molimo post odgovarajućim dnevnicima u tom dijelu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| eeeerrrmmm ....... Kako mogu napraviti da pls? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer Error - Windows ne može pronaći "(NULL)" | metalface | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 28. svibanj 2009 22:02 |
| Ne može se izvoditi Novi Windows Live Messenger - dolazi s Error. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 25. svibanj 2009 13:05 |
| Poruka o pogrešci | sashikumaran | Windows Operating Systems | 1 | 9. studeni 2008 13:34 |
| Poruka o pogrešci | megabajt | Multimedija i kodeci | 6 | 8. ožujak 2008 18:14 |
| Windows Live Messenger nevolje! Please help! | Lankidoodles | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 30 siječanj 2008 15:39 |
| Thread Tools | |
| |