![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kad es sāku MSN Messenger saņemu kļūdas ziņojumu kaste ar <null> ar to, es domāju, ka man var būt netīšām svītrots failu, lai sāktu to vai kaut ko. Vai kāds zina, ko es esmu grēkojis? Thank's |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet vēlreiz instalējot. http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad jūs iedziļināties Add / Remove Programs, izvēlieties msn tad tā būtu jums (remonta) variants:)
|
| |||
| |||
| IVE mēģināja Remonts un uninstall un atkal install, bet bez luck. message box teikt's pyagcore.search.searchdetection <NULL> Messenger nestartējas vispār .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir malware. Lūdzu, sūtiet atbilstošu apaļkoku šajā sadaļā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| eeeerrrmmm ....... Kā man darīt pls? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |