![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, за всички вас, които никога не са чували за това тук е моят преглед: Instant посланици са популярен начин за хората да поддържат връзка на дълги разстояния и да се развиват в използването на интернет е станала все по-населена. За разлика от телефон и електронна поща, използвайки мигновени Messenger позволява на потребителите да имат разговор на живо по електронен път, като ги оставя свободно да направят други неща, от текат около опаковане за пътуване или работа с друга компютърна програма. Някои от най-популярните неотложен пратеник програми Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger и разбира се, MSN Messenger. Последният от които наскоро отиде чрез обновяване, което го прави много по-адаптивни и потребител приятелски. MSN Plus е най-новата версия на MSN Messenger и е актуализиран значително, тъй като предишните версии на програмата. Първият от тези функции е възможността да използвате разделите, за да организирате разговори. Подобно на новия Internet Explorer и Firefox раздели, като всеки разговор ще бъдат в отделна страница в рамките на един прозорец. Чрез щракване върху отделните раздели в горната част на прозорец на потребителя и лесно да превключвате между разговори. Сега потребителят може да има много открити разговори, без да си целия работен плот с отделен прозорец за всеки разговор. В QuickTexts функция позволява на потребителите да се създаде пряк път фраза да влязат много по-дълго съобщение. Сега, когато потребителят желае да се свържете с приятел в момента не му приятел списък не може просто да напишете по една дума като път към пълно въвеждане. Така че сега пишете "brb" може да изпратите съобщение "се връщам." По същата линия е обичаят звуци функция. Тази функция позволява на потребителя да добавите звук към разговора без придружаващи визуално. Потребителят може да качвате собствените си файлове, така че тя дори може да запишете собствения си глас, както собствен звук. Както и при по-старите форми на вестителя, потребителите могат да създават персонализирани статут пълни с автоматичен отговор функция. Добавени към това обаче е таймер, който позволява за смяна на статута съобщение. Новата функция позволява много по-персонализация, когато става въпрос за потребителя статус актуализации и авточасти отговори. MSN Plus дори позволява потребителят да бъде подписан в няколко сметки едновременно, отваряне на много възможности. Сега потребителят може да има лична сметка отворена да говори с приятели и да имат професионален един отворен за бизнес причини. Новата функция ще влезете да следи не само на всички от потребителя разговори, но и ще записват при контактите подпишат и изключване позволява на потребителя да отнесе обратно към миналото разговори или да получите представа кога му приятели са онлайн. Тези функции и др позволява много повече свобода и customizability във вече силно MSN Messenger програма. Новият MSN Plus е по-лесно и по-бързо да се използва, правейки го един от най-добрите програми пратеник на разположение днес. Ако се търси силен, разностранни Messenger, тогава MSN Plus е това, което ви трябва. http://www.msgpluslive.net/download/ <Изтегли линк Радвам се. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ползвам я и това е страхотно, най-доброто нещо, което съм искал, е в състояние да изпраща неограничен nudges на хора
| |||
| |||
| Предупреждения за този софтуер. Макар че много потребители опит няма проблеми, но има и много, които правим. От тук Цитат:
Също видите Карта съветник Преглед |
|
| |||
| |||
| Благодарение ако: P |
|
| |||
| |||
| Аз го инсталирате без спонсор програма, все пак, аз казвам не на нещо, което "събира информация" за нищо за мен. |
|
| |||
| |||
| Плюс е добър смея да го използвате, за да открадне народи PM на екрана имената и на ДП при условие, че имате право скриптове инсталиран> Аз също помня един hallrous автомобил обида скрипт, който ми позволи да се откъснете хора на натискане на един бутон Цитат:
... добри времена |
|
| |||
| |||
| Да, особено тогава, когато те казват: "Как го правиш? Как така не мога да направя това?" А аз само се смее и го направи още малко ![]() |