menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

MSN Plus!

Reply

Thread Nástroje
Old 25. května 2008, 10:04
Dárce Skupina

Default MSN Plus!

Ahoj všem, pro všechny z vás, kteří nikdy neslyšeli o tomto zde je moje recenze:

Instantní poslíčci jsou oblíbeným způsobem pro lidi, aby ve spojení na dlouhé vzdálenosti a byly roste využití jako je internet stále více obydlených. Na rozdíl od telefonu a e-maily, pomocí instant messenger umožňuje uživatelům, aby měli živou konverzaci elektronicky, přičemž jim svobodně dělat jiné věci, z pobíhat obaly na výlet nebo pracovat s jiným počítačovým programem. Některé z nejpopulárnějších instant messenger programy jsou Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger a samozřejmě, MSN Messenger. Ten z nich nedávno prošla aktualizací, které je mnohem upravitelnými a uživatelsky přívětivé.

MSN Plus je nejnovější verze služby MSN Messenger a byla aktualizována výrazně od předchozí verze programu. První z těchto funkcí je možnost použití záložek uspořádat konverzací. Podobné nového Internet Explorer a Firefox taby, každý rozhovor by se v samostatné stránce v rámci jediného okna. Kliknutím na jednotlivé záložky v horní části okna, uživatele a snadno přepínat mezi konverzací. Nyní se uživatel může mít mnoho otevřených konverzací bez ujme celé ploše se samostatné okno pro každou konverzaci.

V QuickTexts funkce umožňuje uživateli nastavit zkratku frázi zadat mnohem delší zprávu. Teď, když uživatel chce se obrátit na přítele není v současné době v jeho přítel seznamu si můžete jednoduše zadejte jedno slovo jako zástupce na plné zavedení. Takže teď se zadáním 'brb' by mohl poslat zprávu 'be right back'. Spolu s tím je vlastní zvuky funkce. Tato funkce umožňuje uživateli přidat zvuk konverzace bez doprovodné vizuální. Uživatel si může nahrát své vlastní soubory, tak ona by mohla i nahrávat vlastní hlasové jako vlastní zvuk.

Stejně jako u starších forem posel, uživatelé mohou vytvořit vlastní stav kompletní s automatickou odpověď funkci. Přidáno do které však je časovač, který umožňuje přepínání z status zprávy. Tato nová funkce umožňuje mnohem personalizačních když přijde na uživatele stavu aktualizací a automatické odpovědi. MSN Plus umožňuje i pro uživatele, které mají být podepsány do více účtů současně, otevírají mnoho možností. Nyní se uživatel může mít vlastní účet otevřený mluvit s přáteli a mají profesionální jedné otevřené pro obchodní důvody. V nové funkci bude přihlášení sledovat nejen všechny uživatele diskuzí, ale i při záznamu kontakty na znaménko a vypnutí, které uživateli umožní odkazují zpět do diskuzí minulosti nebo získat představu o tom, kdy jeho přátel jsou online.

Tyto funkce a další umožňují mnohem více svobody a customizability v již silné MSN Messenger program. Nový MSN Plus je jednodušší a rychlejší na použití, takže je jedním z nejlepších messenger programy jsou dnes k dispozici. Pokud hledáte silný, všestranný messenger, pak MSN Plus je to, co potřebujete.

http://www.msgpluslive.net/download/ <Stáhnout

Užít si.
Old 25. května 2008, 10:14
Dárce Skupina

Default MSN Plus!

Používám to a je to skvělé, že nejlepší věc, kterou mám rád, je možné zasílat neomezený nudges lidem

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 25. května 2008, 10:27
Moderátor skupiny

Default MSN Plus!

Upozornění na tento software.

Zatímco mnoho uživatelů zkušenosti žádné problémy, ale jsou zde i mnozí z těch, kdo udělat.

Od tady
Citace:
Windows chyb souvisejících s msgplus.exe?
msgplus.exe je distribuován jako třetí strana MSN prodloužení. Je však také spyware pokud je instalována s sponzora program nabízí k instalaci. Pokud toto nepovinné sponzorem byl nainstalován program, tento proces sleduje vaše prohlížení návyky a distribuuje data zpět na autora serverech pro analýzu. To také vyzve reklamní okénka.
Google Prokreslit infekce vidět poškození může udělat. Na Live Messenger Plus! Program je také zdrojem infekce Virtumonde kvůli svazování v WinAntiVirus

Podívejte se také na Site Poradce Recenze

Old 25. května 2008, 11:19
Dárce Skupina

Default MSN Plus!

Díky ef: P
Old 25. května 2008, 12:31
Dárce Skupina

Default MSN Plus!

Já ji nainstalovat bez sponzora program přesto říkám, no to nic, "shrnuje informace" o něco o mně.
Old 25. května 2008, 15:15
Nový člen skupiny

Default MSN Plus!

Plus je dobré smát můžete jej ukrást národy PM na obrazovce Dp jména a to za předpokladu, máte právo skripty nainstalovaných> jsem také pamatují jeden hallrous auto urážkou skriptu, který umožnil, abych rip lidé na stisknutí tlačítka

Citace:
Používám to a je to skvělé, že nejlepší věc, kterou mám rád, je možné zasílat neomezený nudges lidem
převýšení tepu, že
... Dobré časy
Old 25. května 2008, 15:22
Dárce Skupina

Default MSN Plus!

Ano, zvláště když pak řekl: "Jak to děláš? Jak to nemůžu dělat, že?" A já jenom smát a dělat některé další
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.