![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, pro všechny z vás, kteří nikdy neslyšeli o tomto zde je moje recenze: Instantní poslíčci jsou oblíbeným způsobem pro lidi, aby ve spojení na dlouhé vzdálenosti a byly roste využití jako je internet stále více obydlených. Na rozdíl od telefonu a e-maily, pomocí instant messenger umožňuje uživatelům, aby měli živou konverzaci elektronicky, přičemž jim svobodně dělat jiné věci, z pobíhat obaly na výlet nebo pracovat s jiným počítačovým programem. Některé z nejpopulárnějších instant messenger programy jsou Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger a samozřejmě, MSN Messenger. Ten z nich nedávno prošla aktualizací, které je mnohem upravitelnými a uživatelsky přívětivé. MSN Plus je nejnovější verze služby MSN Messenger a byla aktualizována výrazně od předchozí verze programu. První z těchto funkcí je možnost použití záložek uspořádat konverzací. Podobné nového Internet Explorer a Firefox taby, každý rozhovor by se v samostatné stránce v rámci jediného okna. Kliknutím na jednotlivé záložky v horní části okna, uživatele a snadno přepínat mezi konverzací. Nyní se uživatel může mít mnoho otevřených konverzací bez ujme celé ploše se samostatné okno pro každou konverzaci. V QuickTexts funkce umožňuje uživateli nastavit zkratku frázi zadat mnohem delší zprávu. Teď, když uživatel chce se obrátit na přítele není v současné době v jeho přítel seznamu si můžete jednoduše zadejte jedno slovo jako zástupce na plné zavedení. Takže teď se zadáním 'brb' by mohl poslat zprávu 'be right back'. Spolu s tím je vlastní zvuky funkce. Tato funkce umožňuje uživateli přidat zvuk konverzace bez doprovodné vizuální. Uživatel si může nahrát své vlastní soubory, tak ona by mohla i nahrávat vlastní hlasové jako vlastní zvuk. Stejně jako u starších forem posel, uživatelé mohou vytvořit vlastní stav kompletní s automatickou odpověď funkci. Přidáno do které však je časovač, který umožňuje přepínání z status zprávy. Tato nová funkce umožňuje mnohem personalizačních když přijde na uživatele stavu aktualizací a automatické odpovědi. MSN Plus umožňuje i pro uživatele, které mají být podepsány do více účtů současně, otevírají mnoho možností. Nyní se uživatel může mít vlastní účet otevřený mluvit s přáteli a mají profesionální jedné otevřené pro obchodní důvody. V nové funkci bude přihlášení sledovat nejen všechny uživatele diskuzí, ale i při záznamu kontakty na znaménko a vypnutí, které uživateli umožní odkazují zpět do diskuzí minulosti nebo získat představu o tom, kdy jeho přátel jsou online. Tyto funkce a další umožňují mnohem více svobody a customizability v již silné MSN Messenger program. Nový MSN Plus je jednodušší a rychlejší na použití, takže je jedním z nejlepších messenger programy jsou dnes k dispozici. Pokud hledáte silný, všestranný messenger, pak MSN Plus je to, co potřebujete. http://www.msgpluslive.net/download/ <Stáhnout Užít si. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používám to a je to skvělé, že nejlepší věc, kterou mám rád, je možné zasílat neomezený nudges lidem
| |||
| |||
| Upozornění na tento software. Zatímco mnoho uživatelů zkušenosti žádné problémy, ale jsou zde i mnozí z těch, kdo udělat. Od tady Citace:
Podívejte se také na Site Poradce Recenze |
|
| |||
| |||
| Díky ef: P |
|
| |||
| |||
| Já ji nainstalovat bez sponzora program přesto říkám, no to nic, "shrnuje informace" o něco o mně. |
|
| |||
| |||
| Plus je dobré smát můžete jej ukrást národy PM na obrazovce Dp jména a to za předpokladu, máte právo skripty nainstalovaných> jsem také pamatují jeden hallrous auto urážkou skriptu, který umožnil, abych rip lidé na stisknutí tlačítka Citace:
... Dobré časy |
|
| |||
| |||
| Ano, zvláště když pak řekl: "Jak to děláš? Jak to nemůžu dělat, že?" A já jenom smát a dělat některé další ![]() |