manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

MSN Plus!

Reply

Thread Tools
Old 25 svi 2008, 10:04
Donatorska Grupa

Default MSN Plus!

Hej svima, za sve vas, koji nikada nisu čuli za ovaj ovdje je moj pregleda:

Instant glasnike su popularan način za ljude kako bi ostali u kontaktu na dugim relacijama, te su u rastućoj koristiti kao Internet je postao sve više i više naseljeno. Za razliku od telefona i e-poštom, koristeći Instant Messenger omogućuje korisnicima da imaju žive razgovor elektronski, a ostavljajući ih besplatno raditi druge stvari, od trčanje oko pakiranja za putovanje ili koji radi s drugom računalu program. Neki od najpopularnijih Instant Messenger su programi Yahoo! Messenger, Instant Messenger, i naravno, MSN Messenger. Potonji od kojih je nedavno prošla ažuriranje što je puno više user friendly i prilagodljive.

MSN Plus je najnovije izdanje MSN Messenger i značajno je promijenjena od prethodne verzije programa. Prva od tih karakteristika je mogućnost da koristite kartice za organiziranje razgovora. Slično kao i novi Internet Explorer i Firefox karticama, svaki razgovor će biti u zasebnom stranica unutar jednog prozora. Klikom na različitim karticama na vrhu prozora, korisnik i jednostavno prebacivati između razgovora. Sad korisnik može imati mnoge konverzacije otvorene bez uzimajući svoj cijeli desktop sa zasebnom prozoru za svaki razgovor.

The QuickTexts značajka omogućava korisnicima da postavite prečice frazu da unesete mnogo dulje poruke. Sada kada korisnik želi kontaktirati prijatelj nije trenutno u svojoj listi prijatelja on može jednostavno utipkajte jednu riječ kao prečac do punog uvođenja. Tako sada tipkati 'brb' mogao poslati poruku 'biti pravo nazad. " Uz iste linije je običaj zvuci značajku. Ova značajka omogućuje korisniku da biste dodali zvuk na razgovor bez popratnih vizualne. Korisnik može uploadati svoje datoteke, pa čak i ona mogla snimiti svoj glas kao custom zvuk.

Kao i kod starijih oblika glasnik, korisnici mogu stvoriti prilagođenu stanje kompletan sa značajkom automatskog odgovora. Added na koji je međutim da vremena dozvoljava za prospajanje poruka o statusu. Je nova značajka omogućuje personalizaciju puno više kad je u pitanju status korisnika Automatska ažuriranja i odgovora. MSN plus ni omogućava korisniku da bude potpisan u više korisničkih računa istovremeno, otvara mnoge mogućnosti. Sada je korisnik mogao imati osobni račun otvoren za razgovor s prijateljima i profesionalnog jedan otvoreni poslovnih razloga. Novom prijavom značajka će pratiti ne samo sve korisnikove razgovore, ali će također snimati kada kontakti znak na i off dopuštajući korisniku uputiti natrag u razgovorima prošlosti ili dobiti ideju kada njegovi prijatelji su online.

Te značajke i drugima omogućiti puno više slobode i customizability u već jaka MSN Messenger program. The new MSN Plus je lakše i brže za uporabu, što ga čini jednim od najboljih kurirski programa dostupnih danas. Ako ste obličje za jake, svestrani glasnika, potom MSN Plus je ono što trebate.

http://www.msgpluslive.net/download/ <Download link

Uživati.
Old 25 svi 2008, 10:14
Donatorska Grupa

Default MSN Plus!

Ja ga koristiti i to je sjajno, najbolje što mi se sviđa, je u mogućnosti poslati neograničen nudges za ljude

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 25 svi 2008, 10:27
Moderator / ica grupe

Default MSN Plus!

Upozorenja na ovaj softver.

Premda mnogi korisnici iskustva nema problema, ali tu su i mnogi koji su to.

Iz ovdje
Quote:
Windows greške vezane za msgplus.exe?
msgplus.exe se distribuira kao treća strana MSN ekstenziju. Međutim to je i spywarea ako je instaliran sa pokrovitelj nudi program za instaliranje. Ako je ovo izborno sponzor je program instaliran, ovaj proces pregledavanja prati vaše navike i distribuira podatke natrag na autora servera za analizu. To također potiču oglašavanje popups.
Google Landarati infekcije vidjeti oštećenja može učiniti. The Messenger Plus Live! Program je također izvor Virtumonde infekcija zbog bundling u WinAntiVirus

Također pogledajte Site Advisor Review

Old 25 svi 2008, 11:19
Donatorska Grupa

Default MSN Plus!

Hvala EF: P
Old 25 svi 2008, 12:31
Donatorska Grupa

Default MSN Plus!

Ja ga instalirati program bez sponzora anyway, kažem da se ništa ne da "prikuplja informacije" na nešto o meni.
Old 25 svi 2008, 15:15
Novi član grupe

Default MSN Plus!

Plus je dobar smijeh, možete ga koristiti da ukrade naroda PM's screen imena i Dp-a pod uvjetom da ste pravo skripta instalirana> Također zapamtite jedan auto hallrous dozvoljeno vrijeđati skriptu koja mi se parati na guranje ljudi na gumb

Quote:
Ja ga koristiti i to je sjajno, najbolje što mi se sviđa, je u mogućnosti poslati neograničen nudges za ljude
cant nadmašiti
... dobrim vremenima
Old 25 svi 2008, 15:22
Donatorska Grupa

Default MSN Plus!

Da, pogotovo kad su tada reći: "Kako to? Kako doći Ja ne mogu to učiniti?" A ja samo smijati i učiniti ga još
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.