kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

MSN Plus!

Reply

Téma eszközök
Old Május 25 2008, 10:04
Donor Group

Default MSN Plus!

Hey all, mindenki számára, akik még soha nem hallottam, hogy ez itt az én ellenőrzés:

Azonnali futárok egy népszerű módja, hogy az emberek tartják a kapcsolatot a hosszú távolságokat, és nem növekszik, mint az internet használata egyre több és több lakott. Szemben telefon és e-mail, azonnali üzenetküldő segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az élő beszélgetés elektronikusan, miközben ezeket tedd többek futtatását körül csomagolás egy utazás, vagy egy másik számítógépen dolgozó programot. Néhány a legnépszerűbb azonnali üzenetküldő programok Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger és persze, az MSN Messenger. Az utóbbi az, amely a közelmúltban ment át egy frissítést, amely sokkal több, testreszabható és felhasználóbarát.

MSN Plus legújabb kiadása az MSN Messenger és a frissítés óta jelentősen a korábbi verziói a programot. Az első ilyen funkciók, hogy képesek a lapok, hogy megszervezzék beszélgetéseket. Hasonló az új Internet Explorer és Firefox lapok, minden beszélgetés lenne egy külön oldalt egy ablakot. Kattintson az egyes lapok tetején az az ablak, a felhasználó és könnyen válthatunk a beszélgetéseket. Most egy felhasználó sok nyílt beszélgetés nélkül vette az egész asztalon egy külön ablakban minden beszélgetést.

A QuickTexts funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzanak létre egy parancsikont mondat, hogy egy sokkal hosszabb üzenetet. Most, amikor egy felhasználó szeretné felvenni a kapcsolatot egy barát nem a jelenleg barátja listáját is, egyszerűen írjuk be egy szót, mint egy parancsikon egy teljes körű bevezetése. Most tipizálási "BRB" lehetett elküldeni az üzenetet "Mindjárt visszajövök." Hasonlóképpen az egyéni hangok funkciót. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy adjunk hangot a beszélgetést kísérő nélkül látható. A felhasználó feltöltheti saját kép, tehát ő akár rekord a saját hangja, mint egy egyéni hangot.

Mint a régi formák a hírnök, a felhasználók hozhatnak létre személyre teljes állapot egy automatikus válasz funkció. Hozzáadva ra azonban egy időzítő, amely lehetővé teszi a kapcsoló a status üzenetet. Az új funkció lehetővé teszi, hogy sokkal több személyre, amikor a felhasználó állapot és az automatikus frissítések válaszokat. MSN Plus is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy aláírja az egyszerre több fiókot, így sok lehetőséget. Most a felhasználó tudta volna egy személyes fiókot nyitott beszélni baráti és szakmai egy nyitott üzleti okokból. Az új naplózási funkció fogja pálya nem csak az összes felhasználó beszélgetést, de azt is, amikor rekord kapcsolatok jelentkezik be és ki, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy utalja vissza az előző beszélgetést, vagy egy ötlet, hogy mikor vannak a barátai online.

Ezek a jellemzők lehetővé teszik, mások sokkal nagyobb szabadságot és customizability a már erős MSN Messenger programot. Az új MSN Plus könnyebb és gyorsabb használni, így az egyik legjobb messenger programok kapható. Ha keres egy erős, sokoldalú Messenger, MSN Plus majd azt, amire szüksége van.

http://www.msgpluslive.net/download/ <Letöltés link

Élvez.
Old Május 25 2008, 10:14
Donor Group

Default MSN Plus!

ÉN használ ez és ez nagyon jó, a legjobb dolog, amit szeret, nem tudja küldeni korlátlan nudges az emberek

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 25 2008, 10:27
Moderátor Csoport

Default MSN Plus!

Riasztások e szoftvert.

Bár sok felhasználó tapasztalat nem probléma, de vannak, akik akkor is sok.

Óta itt
Idézet:
Windows-hiba a msgplus.exe?
msgplus.exe szét, mint egy harmadik fél MSN meghosszabbítását. Ugyanakkor azt is kémprogramok ha telepítve van a szponzor programot kínál a telepítéshez. Ha ez nem kötelező program támogatója volt telepítve, akkor ez a folyamat figyelemmel kíséri a böngészési szokásait, és elosztja az adatokat vissza a szerző szerverek elemzés. Ez azt is kéri a reklám popup.
Google Lop fertőzés hogy a kárt tud tenni. A Messenger Plus Live! program forrása is Virtumonde fertőzések miatt csomagban a WinAntiVirus

Lásd még a Site Advisor ellenőrzés

Old Május 25 2008, 11:19
Donor Group

Default MSN Plus!

Köszönet ef: P
Old Május 25 2008, 12:31
Donor Group

Default MSN Plus!

Telepíteni azt a szponzor programot egyébként, én azt mondom, hogy nincs semmi, hogy "gyűjt információkat" semmit rólam.
Old Május 25 2008, 15:15
Új tag Csoport

Default MSN Plus!

Plusz van egy jó nevetni Használhatja ellopni népek PM képernyőjén nevek és Dp a biztosított joga van telepítve parancsfájlokat> Én is emlékszem a hallrous auto inzultusnak parancsfájlt, amely lehetővé, hogy az emberek rip nyomja a gombot

Idézet:
ÉN használ ez és ez nagyon jó, a legjobb dolog, amit szeret, nem tudja küldeni korlátlan nudges az emberek
cant beat hogy
... jó időkben
Old Május 25 2008, 15:22
Donor Group

Default MSN Plus!

igen, főleg akkor, amikor mondja: "Hogy van ez? Miért nem tudom ezt megtenni? És én csak nevetek, és ezt még
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.