פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

MSN Plus!

Reply

שרשרת כלים
Old 25 במאי 2008, 10:04
קבוצת תורמים

היי כולם, לכל מי מכם לא שמע על זה הנה סקירה שלי:

מיידי הם שליחים פופולרי דרך לאנשים לשמור על קשר על פני מרחקים ארוכים ו היה הגוברת בשימוש כמו האינטרנט הפכה להיות יותר ויותר מאוכלס. בניגוד טלפון ודוא"ל, באמצעות Instant Messenger מאפשר למשתמשים יש לחיות השיחה אלקטרונית, בעוד אותם חופשיים לעשות דברים אחרים, החל להופיע ברחבי אריזה עבור טיול או עבודה עם מחשב אחר התוכנית. חלק הכי פופולרי Instant Messenger תוכניות Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger וכמובן MSN Messenger. האחרון שבהם נעלמו לאחרונה באמצעות עדכון אשר עושה את זה הרבה יותר ידידותי למשתמש ו להתאמה אישית.

MSN Plus הוא המהדורה החדשה ביותר של MSN Messenger ו עודכנה באופן משמעותי מאז הגירסאות הקודמות של התוכנית. הראשון של תכונות אלו הוא היכולת להשתמש בכרטיסיות כדי לארגן את השיחות. בדומה החדשה של Internet Explorer ו-Firefox כרטיסיות, כל השיחה היה להיות דף נפרד בתוך חלון אחד. על ידי לחיצה על כרטיסיות שונות בחלק העליון של החלון, המשתמש ואת לעבור בקלות בין שיחות. משתמש יכול עכשיו יש הרבה שיחות פתוחות ללא תופס את כל שולחן עבודה עם חלון נפרד עבור כל שיחה.

QuickTexts את התכונה מאפשרת למשתמשים להגדיר קיצור ביטוי להיכנס הרבה יותר הודעות. כעת, כאשר משתמש רוצה ליצור קשר עם חבר כרגע לא חבר שלו ברשימה הוא יכול פשוט להקליד מילה אחת בתור קיצור דרך אל מלא מבוא. אז עכשיו הקלדת 'brb' יכול לשלוח את ההודעה 'מיד חוזר'. יחד את אותו מודל הוא נשמע תכונה מותאמת אישית. תכונה זו מאפשרת למשתמש להוסיף צליל של שיחה ללא מלווה חזותית. המשתמש יכול להעלות קבצים שלה, כך שהיא תוכל אפילו הרשומה הקול שלה נשמע כמו מותאם אישית.

בדומה ישנים צורות של השליח, משתמשים יכולים ליצור אישית להשלים עם מצב אוטומטי תכונה התגובה. זאת נוסף על גבי שעות, כי הוא מאפשר את המעבר של הודעת מצב. התכונה החדשה מאפשרת הרבה יותר כאשר מדובר ההתאמה האישית של המשתמש וכן עדכוני מצב Auto תגובות. MSN ובנוסף גם מאפשר למשתמש להיות מחובר למספר חשבונות בו זמנית, פתיחת אפשרויות רבות. כעת המשתמש יכול היה לפתוח חשבון אישי לדבר עם חברים ובני יש מקצועי אחד לפתוח עבור העסק סיבות. התכונה החדשה שתיכנס יהיה לעקוב לא רק את כל השיחות של המשתמש, אך גם כאשר אנשי הקשר הרשומה לחתום לסירוגין ומאפשר למשתמש להפנות לראש השיחות האחרונות או לקבל מושג כאשר חברים מחוברים לאתר.

תכונות אלה ואחרות מאפשרות הרבה יותר חופש ו customizability חזק כבר ב-MSN Messenger התוכנית. החדש של MSN ו בנוסף קל יותר מהר יותר לשימוש, והופכים אותו לאחד הטובים ביותר Messenger תוכניות זמין היום. אם אתה מחפש חזקה, צדדי Messenger, MSN וגם אז יש את מה שאתה צריך.

http://www.msgpluslive.net/download/ <הקישור להורדה

ליהנות.
Old 25 במאי 2008, 10:14
קבוצת תורמים

אני משתמש בו וזה נהדר, הדבר הטוב ביותר שאני אוהב, היא האפשרות לשלוח Unlimited nudges לאנשים

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 25 במאי 2008, 10:27
מנהל קבוצת

אזהרות על תוכנה זו.

בעוד משתמשים רבים לא להיתקל בבעיות אבל יש גם רבים מי לעשות.

מאת כאן
ציטוט:
שגיאות הקשורות ל-Windows msgplus.exe?
msgplus.exe מופץ כפי צד שלישי MSN סיומת. עם זאת, גם תוכנות ריגול אם מותקן עם חסות לתוכנית הוא מציע להתקין. אם זה לא חובה ליזום תוכנית הותקן, מפקחת על תהליך זה הרגלי הגלישה שלך ואת מפיצה את הנתונים לראש המחבר שרתים עבור ניתוח. זה גם מבקש פרסום קופצים.
Google לגדוע הנגעות כדי לראות את הנזק שזה יכול לעשות. ה-Live Messenger Plus! התוכנית היא גם מקור Virtumonde זיהומים עקב bundling ב WinAntiVirus

ראה גם את היועץ ביקורת אתר

Old 25 במאי 2008, 11:19
קבוצת תורמים

תודה ef: P
Old 25 במאי 2008, 12:31
קבוצת תורמים

אני מתקין את זה בלי חסות לתוכנית, בכל מקרה, אני לא אומר שום דבר כי "אוספת מידע" על שום דבר עליי.
Old 25 במאי 2008, 15:15
קבוצת חברות חדשות

בנוסף הוא טוב לצחוק אתה יכול להשתמש בה כדי לגנוב העמים בערב של שמות המסך של DP ו בתנאי שיש לך את הזכות סקריפטים מותקן> גם אני זוכר את hallrous סקריפט אוטומטי להעליב כי מותר לי לקרוע אנשים בבית לדחוף של לחצן

ציטוט:
אני משתמש בו וזה נהדר, הדבר הטוב ביותר שאני אוהב, היא האפשרות לשלוח Unlimited nudges לאנשים
צביעות כי היכו
... זמנים טובים
Old 25 במאי 2008, 15:22
קבוצת תורמים

כן, במיוחד כאשר הם אומרים אחר כך "איך אתה עושה את זה? למה אני לא יכול לעשות את זה?" ואני פשוט לצחוק ולעשות אותו קצת יותר
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.