mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Msn Plus!

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2008, 10:04
Donorų grupės

Default Msn Plus!

Labas visiems, visiems jums, kurie niekada nėra girdėję apie tai čia mano apžvalga:

Momentiniai pasiuntiniai yra populiarus būdas žmonėms palaikyti ryšius dideliais atstumais ir buvo auginami kaip internetas tapo labiau apgyvendintos. Skirtingai telefonu ir elektroniniu paštu, naudojant instant messenger leidžia vartotojams turėti Live pokalbį elektroniniu būdu, paliekant jiems teisę laisvai daryti kita ko, veikia maždaug pakavimo kelionę arba darbo su kita kompiuterine programa. Kai kurie iš populiariausių greitųjų žinučių programos Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger "ir, žinoma," MSN Messenger ". Pastaroji, kuri neseniai išgyveno atnaujinimas, kuris suteikia dar daugiau įprastinių ir patogi.

MSN Plus "yra naujausias leidimas" MSN Messenger "ir buvo gerokai atnaujintas, nes ankstesnes versijas programa. Šių savybių Pirmoji gebėjimas naudoti skirtukų organizuoti pokalbius. Panašus į naują Internet Explorer ir Firefox tabs, kiekvienas pokalbis būtų atskirame puslapyje, per vieną langą. Paspaudę ant įvairių skirtukų prie lango, vartotojas viršaus ir lengvai persijungti tarp pokalbių. Dabar vartotojas gali turėti daug atvirų pokalbių be pradėjimo visą savo darbalaukį atskirame lange kiekvieną pokalbį.

QuickTexts funkcija leidžia vartotojams sukurti nuorodą frazė įvesti daug ilgiau žinutę. Dabar, kai vartotojas nori susisiekti draugui Šiuo metu į savo draugų sąrašą jis gali paprasčiausiai įveskite vieną žodį su nuoroda į visą Įvadas. Taigi dabar rašyti "BRB" galėtų siųsti žinutę "Dabar grįšiu. Analogiškai yra Custom garsus bruožas. Ši funkcija leidžia vartotojui pridėti garsą pokalbis be papildomų vizualiai. Vartotojas gali įkelti savo pačios bylos, todėl ji galėtų net savo pačios balso įrašą kaip pasirinktinį garsą.

Kaip su vyresnio amžiaus Messenger, vartotojai gali susikurti asmeninį statusas užbaigti su automatinio atsakymo funkcija. Įtraukta į šį Tačiau yra laikmatis, kuris leidžia status pranešimą perjungimas. Nauja funkcija leidžia daug daugiau personalizavimas, kai jis ateina į vartotojo statusą atnaujinimai ir automatinis atsakas. "MSN Plus" net leidžia vartotojui turi būti pasirašytas į keletą sąskaitų vienu metu, atveria daug galimybių. Dabar vartotojas gali turėti asmeninę sąskaitą pradėti kalbėtis su draugais ir turėti profesinės viena atvira verslo priežasčių. Naują registravimo funkcija bus stebėti ne tik visų vartotojo pokalbiams, bet ir įrašyti, kai kontaktai pasirašyti ir už jos ribų leidžiama vartotojui grąžinti į pokalbių praeitį arba gauti, kada jo draugų internete idėją.

Šios funkcijos ir kt leisti daug daugiau laisvės ir customizability į jau stiprus "MSN Messenger" programa. Naujas "MSN Plus" yra paprasčiau ir greičiau naudotis, o tai vienas iš geriausių Messenger programas galima šiandien. Jeigu Jūs ieškote stipri, universalus Messenger, tada "MSN Plus, ko jums reikia.

http://www.msgpluslive.net/download/ <Atsisiųsti

Mėgautis.
Old Gegužė 25, 2008, 10:14
Donorų grupės

Default Msn Plus!

Aš jį naudoti ir jis yra puikus, pats geriausias man patinka, tai kad galėtų siųsti neribotą nudges žmonių

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 25, 2008, 10:27
Moderatorius Grupė

Default Msn Plus!

Įspėjimai dėl šios programinės įrangos.

Nors daugelis vartotojų patirtį, jokių problemų, tačiau taip pat yra daug kas padaryti.

Nuo čia
Citata:
Windows klaidų, susijusių su msgplus.exe?
msgplus.exe platinamas kaip trečioji šalis MSN pratęsimo. Tačiau jis taip pat yra šnipinėjimo Jei programa įdiegta su rėmėjas programa siūlo įdiegti. Jei ši neprivaloma rėmėjas programa buvo įdiegta, šį procesą stebi jūsų naršymo įpročius ir platina duomenis į autoriaus serverių analizė. Tai taip pat verčia reklamos iššokantį langą.
Google Lop infekcija pamatyti žalą ji gali padaryti. Messenger Plus Live! Programa taip pat yra VirtuMonde virusų susižalojus apjungimas į WinAntiVirus šaltinis

Taip pat žiūrėkite Svetainės patarėjas peržiūros

Old Gegužė 25, 2008, 11:19
Donorų grupės

Default Msn Plus!

Ačiū EF: P
Old Gegužė 25, 2008, 12:31
Donorų grupės

Default Msn Plus!

Aš ją įdiegti be globėjo programa vistiek sakau, kad nėra nieko, kad "renka informaciją" dėl nieko apie mane.
Old Gegužė 25, 2008, 15:15
Naujas Narys

Default Msn Plus!

Plius yra gera juoktis, galite naudoti jį pavogti tautų PM ekrano vardai ir DP jeigu turite teisę scenarijus įdiegtas> Man taip pat prisiminti hallrous Auto įžeidimas scenarijų, kuris leido man RIP žmonių nuo mygtuko paspaudimu

Citata:
Aš jį naudoti ir jis yra puikus, pats geriausias man patinka, tai kad galėtų siųsti neribotą nudges žmonių
cant beat kad
... pakilimo
Old Gegužė 25, 2008, 15:22
Donorų grupės

Default Msn Plus!

Taip, ypač kai jie ten sako: "How do you do that? Kodėl aš negaliu to padaryti?" O aš tik juoktis ir daryti tai šiek tiek daugiau
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.