![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, par jums visiem, kuri nekad nav dzirdējuši par šo šeit ir mana pārskatu: Instant kurjeri ir populārs veids, kā cilvēki uzturēt sakarus lielos attālumos un ir arvien izmanto kā internets ir kļuvis arvien vairāk iedzīvotāju. Atšķirībā no telefona un e-pastu, izmantojot Instant Messenger ļauj lietotājiem piekļūt dzīvot saruna elektroniski, atstājot tos brīvi darīt citas lietas, no skraida iepakošanu ceļojumā vai strādājot ar citu datorprogrammu. Dažas no populārākajām tūlītējās ziņojumapmaiņas programmas ir Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger, un, protams, MSN Messenger. No kuriem pēdējais ir nesen notikušas izmaiņas, kas padara to daudz vairāk pielāgojamu un lietotājam draudzīgi. MSN Plus ir jaunākais izdevums, MSN Messenger un ir atjaunota ievērojami kopš iepriekšējās versijas programmu. No šīm funkcijām vispirms ir spēja izmantot cilnes, lai organizētu sarunas. Līdzīgu jaunu Internet Explorer un Firefox tabs, katra saruna būtu atsevišķa lapa, kas vienā logā. Uzklikšķinot uz dažādiem cilnes virs loga, lietotāju un viegli pārorientēties no sarunām. Tagad lietotājs var būt daudzas sarunas atvērt bez sāktu visu savu darbvirsmu ar atsevišķu logu uz katru sarunu. QuickTexts funkcija ļauj lietotājiem izveidot īsceļu frāze iebraukt daudz ilgāk ziņu. Tagad, kad lietotājs vēlas sazināties draugam pašlaik nav viņa draugu sarakstā viņš var vienkārši ierakstīt vienu vārdu kā īsceļu uz pilnīgu ieviešanu. Tātad tagad uzrakstot "BRB" varētu nosūtīt ziņojumu "ir tiesības atpakaļ." Gar līdzīgi ir custom skaņas funkciju. Šī funkcija ļauj lietotājam, lai pievienotu skaņu sarunāties bez papildu redzes. Lietotājs var augšupielādēt savas datnes, lai viņa varētu pat ierakstīt savas balss kā pielāgotu skaņu. Kā ar vecākas formas, Messenger, lietotāji var izveidot personalizētu statusa komplektā ar automātiskās atbildes funkcija. Pievienots onto ka tomēr ir taimeris, kas ļauj pārslēgšana statusa ziņu. Jauna iezīme ļauj daudz personalizācija, kad runa ir lietotāja statusu atjauninājumus un auto reakciju. MSN Plus pat ļauj lietotājam jāparaksta vairākos kontos vienlaicīgi paver daudzas iespējas. Tagad lietotājs var būt personas konts atvērts, lai sarunātos ar draugiem un ir profesionāla viena atvērta biznesa iemeslu dēļ. Jaunu meža iezīme būs sekot līdzi ne tikai visi lietotāja sarunas, bet arī ierakstīt, kad kontakti parakstīt un izslēgšana, kas ļauj lietotājam atsaukties uz sarunām agrāk vai iegūt priekšstatu par to, kad viņa draugi ir tiešsaistē. Šīs iezīmes un citas atļauj daudz vairāk brīvības un customizability kas jau tā stiprās MSN Messenger programmu. Jaunā MSN Plus ir vieglāk un ātrāk izmantot, padarot to par vienu no labākajiem Messenger programmas pieejams jau šodien. Ja jūs meklējat spēcīga, daudzpusīga Messenger, tad MSN Plus, kas jums nepieciešams. http://www.msgpluslive.net/download/ <Download saite Baudīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I use it, un tas ir liels, vislabāk man patīk, ir spēja nosūtīt neierobežotu nudges cilvēkiem
| |||
| |||
| Brīdinājumi par šo programmatūru. Kaut arī daudzi lietotāji pieredzes nekādas problēmas, bet ir arī daudzi, kas jādara. No šeit Quote:
Apskatiet arī Site Advisor Review |
|
| |||
| |||
| Thanks ef: P |
|
| |||
| |||
| Instalēt bez sponsoru programmu anyway, es saku ne uz visu, "apkopo informāciju" par kaut ko par mani. |
|
| |||
| |||
| Plus ir labs smieties jūs to varat izmantot, lai zagtu tautu PM ekrānā vārdu un Kd ir ja jums ir tiesības skriptus uzstādītas> Es arī atceros hallrous auto apvainojums skripts, kas ļāva man kraķis cilvēkiem nospiežot pogu Quote:
... uzplaukuma |
|
| |||
| |||
| jā, it sevišķi, ja viņi pēc tam saka, "kā jūs to spējat? Kāpēc es nevaru darīt?" Un es tikai smieties, un to dara dažas vairāk ![]() |