mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Msn Plus!

Reply

Thread Tools
Old 25 mai 2008, 10:04
Grupul de donator

Default Msn Plus!

Salut tuturor, pentru toţi dintre voi care nu au mai auzit de prezenta mea aici este de revizuire:

Instant mesageri populare sunt un fel de oameni pentru a pastra legatura pe distanţe lungi şi au fost în creştere în utilizarea ca Internetul a devenit tot mai populate. Spre deosebire de telefon şi e-mail, folosind un instant messenger permite utilizatorilor de a avea o conversaţie în direct pe cale electronică, în timp ce le-a pleca liber de a face alte lucruri, de la difuzare în jur de ambalare pentru o excursie de lucru sau cu un alt program de computer. Unele din cele mai populare programe de mesagerie instant sunt Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi, bineînţeles, MSN Messenger. Cea de-a doua, din care recent a trecut printr-o actualizare pe care o face mult mai personalizabil şi prietenos.

MSN Plus este cea mai noua editie a MSN Messenger şi a fost actualizat în mod semnificativ de la versiunile anterioare ale programului. Primul dintre aceste funcţii este abilitatea de a folosi file de a organiza conversaţii. Similare cu cele din nou Internet Explorer şi Firefox file, fiecare conversaţie ar fi într-o pagină separată într-o singură fereastră. Printr-un click pe diferite file din partea de sus a ferestrei, un utilizator şi de a comuta cu uşurinţă între conversaţii. Acum, un utilizator poate avea mai multe conversaţii deschis, fără să-i întreg spaţiul de lucru cu o fereastră separată pentru fiecare conversaţie.

De QuickTexts facilitate permite utilizatorilor de a crea o frază de comenzi rapide pentru a introduce un mesaj mult mai mult. Acum, când un utilizator doreşte să contactaţi un prieten nu prietenul lui, în prezent, în lista de el poate pur şi simplu de tip într-un cuvânt ca o comandă rapidă pentru o introducere. Deci, acum tastând "brb" ar putea trimite mesajul "se intoarce." Pe aceeaşi linie este personalizat de sunete facilitate. Această caracteristică permite unui utilizator pentru a adăuga un sunet la o conversaţie fără însoţitor vizual. Utilizatorul poate încărca propriul ei imagini, asa ca ar putea chiar să-i înregistreze propria voce ca un sunet personalizat.

Ca şi în cazul mai vechi forme de messenger, utilizatorii pot crea o stare complet personalizate, cu o facilitate de răspuns automat. Postat pe care totuşi că este un timp pentru a permite trecerea de la statutul de mesaj. Noua facilitate permite mult mai mult pentru personalizare atunci când este vorba de a utilizatorului statut şi actualizări auto răspunsuri. MSN Plus permite chiar şi pentru un utilizator care va fi semnat în mai multe conturi simultan, deschiderea multe posibilitati. Acum, un utilizator ar putea avea un cont personal deschis sa vorbesc cu prietenii şi să aibă un profesionist o deschide pentru afaceri motive. Noua facilitate de logare se va ţine cont de toate, nu numai de a utilizatorului conversaţii, dar se va înregistra de asemenea, în cazul în semn de contact de pe şi din afara permiţând utilizatorului să facă trimitere înapoi la conversaţii trecut sau de a lua o idee de prietenii lui, atunci când sunt online.

Aceste caracteristici şi altele permite mult mai multă libertate şi în customizability deja puternic MSN Messenger program. Noul MSN Plus este mai uşor şi mai rapid de a utiliza, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune programe de mesagerie disponibile astăzi. Dacă sunteţi în căutarea unei puternice, versatil mesager, apoi MSN Plus are de ce ai nevoie.

http://www.msgpluslive.net/download/ <Legătura Descărcare

Se bucura.
Old 25 mai 2008, 10:14
Grupul de donator

Default Msn Plus!

Am să-l utilizaţi şi este mare, cel mai bun lucru care l-am dori, este capacitatea de a trimite nelimitat nudges la oameni

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 25 mai 2008, 10:27
Moderator Group

Default Msn Plus!

Avertizari cu privire la acest software.

În timp ce mai mulţi utilizatori experienţă probleme, dar nu există, de asemenea, de multe care fac.

De la aici
Citat:
Windows erori legate de msgplus.exe?
msgplus.exe este distribuit ca un terţ MSN prelungire. Cu toate acestea, este, de asemenea, spyware dacă sunt instalate cu sponsorul program se oferă să-l instalaţi. În cazul în care acest program opţional sponsor a fost instalat, acest proces vă monitorizează obiceiurile de navigare si distribuie date înapoi la servere de autor pentru analiză. Aceasta, de asemenea, solicită publicitate popup.
Google Pleoşti infecţie pentru a vedea daune-l pot face. The Messenger Plus Live! Programul este, de asemenea, o sursă de Virtumonde infecţii datorate gruparea în WinAntiVirus

Vedea, de asemenea, Site Advisor Review

Old 25 mai 2008, 11:19
Grupul de donator

Default Msn Plus!

Multumesc EF: P
Old 25 mai 2008, 12:31
Grupul de donator

Default Msn Plus!

I-l instalaţi fără sponsor program oricum, eu nu spun nimic pentru că "adună informaţii" de la nimic despre mine.
Old 25 mai 2008, 15:15
Noile state Group

Default Msn Plus!

Plus este un bun râde îl puteţi folosi pentru a fura popoare PM's ecran numele şi DP's prevăzute aveţi dreptul de script-uri instalate> Îmi amintesc de asemenea, o hallrous auto insultă script care a permis să-mi rup de persoane la o apăsare de buton

Citat:
Am să-l utilizaţi şi este mare, cel mai bun lucru care l-am dori, este capacitatea de a trimite nelimitat nudges la oameni
jargon care bate
... bun ori
Old 25 mai 2008, 15:22
Grupul de donator

Default Msn Plus!

Da, mai ales atunci când au spus "Cum faci asta? Cum se face că nu pot face asta?" Si eu doar râde şi-o facem ceva mai mult
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.