мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

МСН Плус!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 сви 2008, 10:04
Донаторска Група

Default МСН Плус!

Хеј свима, за све вас, који никада нису чули за овај овде је мој прегледа:

Инстант гласник су популаран начин за људе како би остали у контакту на дугим релацијама, те су у растућој користити као то је постао све више и више насељено. За разлику од телефона и е-поштом, користећи Инстант Мессенгер омогућава корисницима да имају живе разговор електронски, а остављајући их бесплатно радити друге ствари, од трчање око паковања за путовање или који ради са другом рачунару програм. Неки од најпопуларнијих Инстант Мессенгер су програми Ыахоо! Мессенгер, Инстант Мессенгер, и наравно, МСН Мессенгер. Потоња од којих је недавно прошла исправка што је много више усер фриендлы и прилагодљиве.

МСН Плус је најновије издање МСН Мессенгер и значајно је промењена од претходне верзије програма. Прва од тих карактеристика је могућност да користите картице за организовање разговора. Слично као и нови Интернет Експлорер и Фирефокс картицама, сваки разговор ће бити у засебном страница унутар једног прозора. Кликом на различитим картицама на врху прозора, корисник и једноставно пребацивати између разговора. Сад корисник може да има многе преписке отворене без узимајући свој цео десктоп са засебном прозору за сваки разговор.

Тхе КуицкТекстс функција омогућава корисницима да поставите пречице фразу да унесете много дуже поруке. Сада када корисник жели контактирати пријатељ није тренутно у својој листи пријатеља он може једноставно укуцајте једну реч као пречицу до пуног увођења. Тако сада куцате 'брб' могао послати поруку 'бити право назад. " Уз исте линије је обичај звуци функцију. Ова функција омогућава кориснику да бисте додали звук на разговор без попратних визуелне. Корисник може уплоадати своје датотеке, па чак и она могла да снимите свој глас као цустом звук.

Као и код старијих облика гласник, корисници могу створити персонализовану стање комплетан са функцијом аутоматског одговора. Аддед на који је међутим да времена дозвољава за проспајање порука о статусу. Је нова функција омогућава персонализацију пуно више кад је у питању статус корисника Аутоматска исправке и одговора. МСН плус ни омогућава кориснику да буде потписан у више корисничких рачуна истовремено, отвара многе могућности. Сада је корисник могао да има лични рачун отворен за разговор са пријатељима и професионалног један отворени пословних разлога. Новом пријавом функција ће пратити не само све корисникове разговоре, али ће такође снимати када контакти знак на и офф допуштајући кориснику упутити натраг у разговорима прошлости или добити идеју када његови пријатељи су онлине.

Те опције и другима омогућити пуно више слободе и цустомизабилиты у већ јака МСН Мессенгер програм. Тхе неу МСН Плус је лакше и брже за употребу, што га чини једним од најбољих курирске програма доступних данас. Ако сте хандсоме за јаке, свестрани гласника, потом МСН Плус је оно што требате.

хттп://ууу.мсгплусливе.нет/доунлоад/ <Доунлоад линк

Уживати.
Old 25 сви 2008, 10:14
Донаторска Група

Default МСН Плус!

Ја га користим и то је сјајно, најбоље што ми се свиђа, је у могућности послати неограничен нудгес за људе

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 25 сви 2008, 10:27
Модератор / ица групе

Default МСН Плус!

Упозорења на овај софтвер.

Иако многи корисници искуства нема проблема, али ту су и многи који су то.

Из овде
Куоте:
Уиндоус грешке везане за мсгплус.ексе?
мсгплус.ексе се дистрибуира као трећа страна МСН екстензију. Међутим то је и спыуареа ако је инсталиран са покровитељ нуди програм за инсталацију. Ако је ово изборна спонзор је програм инсталиран, овај процес прегледања прати ваше навике и дистрибуира податке натраг на аутора сервера за анализу. То такође потичу рекламирање попупс.
Гоогле Ландарати инфекције видети оштећења може учинити. Тхе Мессенгер Плус Ливе! Програм је такође извор Виртумонде инфекција због бундлинг у УинАнтиВирус

Такође погледајте Сите Адвисор Ревиеу

Old 25 сви 2008, 11:19
Донаторска Група

Default МСН Плус!

Хвала ЕФ: П
Old 25 сви 2008, 12:31
Донаторска Група

Default МСН Плус!

Ја га инсталирате програм без спонзора Аныуаы, кажем да се ништа не да "прикупља информације" на нешто о мени.
Old 25 сви 2008, 15:15
Нови члан групе

Default МСН Плус!

Плус је добар смех, можете га користити да украде народа ПМ'с сцреен имена и ДП-а под условом да сте право скрипта инсталирана> Такође запамтите један ауто халлроус дозвољено вређати скрипту која ми се парати на гурање људи на дугме

Куоте:
Ја га користим и то је сјајно, најбоље што ми се свиђа, је у могућности послати неограничен нудгес за људе
цант надмашити
... добрим временима
Old 25 сви 2008, 15:22
Донаторска Група

Default МСН Плус!

Да, поготово кад су тада рећи: "Како то? Како доћи Ја не могу то учинити?" А ја само смијати и учинити га још
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц