![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, tüm sizi bu burada inceleme's duymadım hiç: Sohbet peygamberleri popüler bir şekilde insanların temas uzun mesafelerde tutmak ve olarak internet daha fazla nüfuslu olmuştur Kullanılan büyüyen edilmiştir. Süre ücretsiz diğer şeyleri yapmak için, Seyahat için ambalaj çevresinde çalışan veya başka bir bilgisayar programı ile çalışan onları terk aksine telefon ve e-posta, anında mesajlaşma yazılımı kullanarak kullanıcıların elektronik canlı görüşme yapmanızı sağlar. Bazı en popüler anında mesajlaşma programları Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger ve tabii ki, MSN Messenger. Bunlardan sonuncusu olan yakın bir hale getiren bir güncelleme geçirdi çok daha fazla özelleştirilebilir ve kullanıcı dostu. MSN Plus MSN Messenger'ın en yeni sürümü ve önemli programın önceki sürümlerinde bu yana güncellendi. Bu özellikler ilk yeteneğini konuşmaları organize etmek için sekmeleri kullanmaktır. Yeni Internet Explorer ve Firefox sekmeleri benzer şekilde, her bir konuşma için ayrı bir sayfa tek bir pencere içinde olacaktır. Pencere, bir kullanıcının en üstündeki farklı sekmelere tıklayarak ve kolay konuşmaları arasında geçiş olarak. Şimdi bir kullanıcı her oturum için ayrı bir pencere ile tüm masaüstü kadar almadan birçok konuşmaları açık olabilir. Bu QuickTexts özelliği kullanıcılara çok daha uzun bir mesaj girmek için bir kısayol ifade kurmaya sağlar. Şimdi bir kullanıcı şu anda tam bir giriş için bir kısayol olarak bir kelime onun için kısaca kendi arkadaş listesinden bir arkadaş iletişim kurmak istiyor. Şimdi 'yazarak BRB' gönderebilir mesaj: 'hemen dönerim. Aynı hat boyunca özel bir özellik geliyor. Bu özellik bir kullanıcının dizisine bir refakatçi görsel bir ses eklemenizi sağlar. Kullanıcı, bu yüzden bile özel bir ses olarak kendi ses kaydı olabilir kendi dosyaları yükleyebilirsiniz. Messenger ve eski biçimleri olduğu gibi, kullanıcıların kişisel durumu otomatik yanıt özelliği ile tam oluşturabilirsiniz. Bu üzerine Added Ancak bu durum mesajı bir geçiş için izin veren bir zamanlayıcı olduğunu. Bu yeni özellik daha fazla kişiselleştirme için zaman kullanıcının durumu güncellemeleri ve otomatik yanıt gelir sağlar. MSN Plus, hatta bir kullanıcının birden fazla hesap olarak aynı anda giriş yapmış, birçok yolu açmak sağlar. Şimdi bir kullanıcının kişisel hesap arkadaşlarınızla konuşmaya açık olabilir ve bir iş nedenlerle açık profesyonel. Yeni giriş özelliği değil sadece, kullanıcının tüm konuşmaları of tutar da kişileri ve kullanıcı konuşmaları geçmişte geri başvurmak için veya arkadaşları çevrimiçi bir fikir veren kapalı oturum kayıt edecektir. Bu özellikler ve diğer çok daha fazla özgürlük ve customizability zaten güçlü MSN Messenger programında sağlar. Yeni MSN Plus, kolay ve kullanımı daha hızlı, en iyi mesajlaşma programları mevcut biri bugün yapma. Eğer güçlü, çok yönlü mesajlaşma için, daha sonra MSN Plus ne gerek var arıyoruz. http://www.msgpluslive.net/download/ <Download Link Hoşlanmak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben kullanıyorum ve, en sevdiğim en iyi şey, insanların sınırsız nudges göndermek mümkün olan harika
| |||
| |||
| Bu yazılım Uyarılar. Birçok kullanıcı, ancak herhangi bir sorun deneyimi de olan pek çok vardır. -Den burada Alıntı:
Ayrıca bakınız Site Advisor Dergisi |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler EF: P |
|
| |||
| |||
| Ben sponsor programı olmadan zaten ben hiç bir şey bu "" Hakkımda bir şey hakkında bilgi toplar söylemek yükleyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca sizi halklar AM ekranının isim ve DP'nin zaman doğru betikleri yüklü olması koşuluyla çalmak için kullanabilirsiniz iyi bir kahkaha olduğunu> Ben de bir tek tuş ile direk geri insanlar yırtmak için izin verilen bir hallrous otomatik hakaret betiği hatırlıyorum Alıntı:
... iyi günler |
|
| |||
| |||
| evet, özellikle ne zaman sonra "ne bu? nasıl yapamam gel yapmalıyım diyorsun?" Ve ben sadece gülmek ve de biraz daha fazla ![]() |