![]() |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, для всіх вас, хто ніколи не чув про це ось моя рецензія: Інтернет пейджери є популярним способом для людей залишатися на зв'язку на великі відстані і росли у використанні, як Інтернет стає все більш і більш населених. На відміну від телефону та електронною поштою, використовуючи для обміну миттєвими повідомленнями дозволяє користувачам мати живої розмови електронному, залишивши їм вільно робити інші речі, від біганини упаковка для поїздки або працюють з іншої комп'ютерної програми. Деякі з найбільш популярних програм миттєвих є Messenger Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger і, звичайно ж, MSN Messenger. Остання з яких нещодавно пережили оновлення, що робить її набагато більш настроюваної і зручною для користувачів. MSN Plus є новітнім виданням MSN Messenger і була оновлена істотно в порівнянні з попередніми версіями програми. Перша з цих особливостей є можливість використання таблеток для організації переговорів. Як і в новому Internet Explorer і Firefox вкладок, кожна бесіда буде знаходитися в окремій сторінки в одному вікні. Натискаючи на різні вкладки у верхній частині вікна, і користувач легко перемикатися між розмовами. Тепер користувач може мати багато розмов відкритим, не займаючи його весь робочий стіл в окремому вікні для кожної розмови. Функція QuickTexts дозволяє користувачам налаштувати ярлик фразу увійти набагато більше повідомлень. Тепер, коли користувач хоче зв'язатися з одним в даний час не в його списку друзів він може просто ввести одне слово, так як ярлик для повного впровадження. Отже, тепер введення 'BRB "може відправити повідомлення" відразу тому. Поряд з цим існує звичай звуки функцію. Ця функція дозволяє користувачеві додавати звук на розмову без супроводжує візуальний. Користувач може завантажити свої файли, так що вона може навіть записати свій голос в якості користувача звуку. Як і в старі форми Messenger, користувачі можуть створити персональний статус в комплекті з функцією автоматичного відповіді. Дата долучення на що, однак, таймером, який дозволяє здійснювати перемикання статус повідомлення. Нова функція дозволяє набагато більш персоналізації, коли мова заходить про статус користувачів та автоматичне оновлення відповідей. MSN Plus дозволяє навіть для користувача, має бути підписаний на кілька рахунків одночасно, відкриваючи широкі можливості. Тепер користувач може мати особистий рахунок відкритої щоб поговорити з друзями та професійних одного відкритого з комерційних причин. Нові можливості ведення будуть стежити не тільки всіх розмов користувачів, але і запису при контактах знак і вимикання дозволяє користувачеві повернемося до розмов минуле або отримати уявлення про те, коли його друзі в Інтернеті. Ці особливості та інші забезпечують значно більше свободи і можливості установки у вже сильну програму MSN Messenger. MSN Plus новий більш швидкий і простий у використанні, що робить його одним з кращих Messenger програм, доступних сьогодні. Якщо ви шукаєте сильного, універсальний Messenger, MSN Plus те, що вам потрібно. http://www.msgpluslive.net/download/ <Завантажити посилання Отримувати задоволення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую його, і це здорово, найкраще, що я хотів, є можливість відправляти необмежену підштовхує людей
| |||
| |||
| Попередження про це програмне забезпечення. Хоча багато користувачів не мають жодних проблем, але є й багато хто це робить. Від тут Цитата:
Також див Site Advisor Огляд |
|
| |||
| |||
| Завдяки EF: P |
|
| |||
| |||
| Встановити його без спонсором програми всякому разі, я кажу "немає нічого, що" збір інформації "про про мене. |
|
| |||
| |||
| Плюс хороший сміх ви можете використовувати його для крадіжки імен народів прем'єра екрану і DP's умови, що ви маєте право встановлення скриптів> Я також пам'ятаю hallrous сценарію образу Auto, який дозволив мені зробити ріп люди при натисканні кнопки Цитата:
... Good Times |
|
| |||
| |||
| Так, особливо тоді, коли вони кажуть "Як ви це робите? Чому я не можу це зробити? І я просто сміявся і зробити ще кілька ![]() |