по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

MSN прозорец

Reply

Нишка Инструменти
Old 8-ми февруари 2008 год., 00:57
Член Група

Default MSN прозорец

Когато отворите Windows Messenger прозорец в първата клетка "е-мейл адрес", където в Ур вид електронна поща на нова електронна поща, докато съм създал обратно е винаги вече deiplayed през прозореца. Как мога да го махна от този прозорец, защото аз не използват тази сметка много ли да използвам друг профил. Аз Повярвай на статут за този на "за", но някъде може някой да ме знаят къде и как да изключите this.Thank Ви предварително.
Old 8-ми февруари 2008 год., 01:16
Член Група

Default MSN прозорец

Имам забравили паролата си за тази сметка и когато кликнете върху "Забравих паролата си" Аз съм задавани ми Windows Live ID, така аз имам пуснати в моя Емайл адрес, за да възстановите паролата, но се messag че ID е incorrect.How това може да бъде Аз съм пишете в електронната поща в MSN прозорец вече на дисплея?
Old 8-ми февруари 2008 год., 01:28
Номер на групата

Default MSN прозорец

нали аз съм объркан
Messenger има две опции, спомням си имейл адрес и запомни паролата си, като този, който се отбелязва, когато сте влезли в последно ще реагират съответно

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 8-ми февруари 2008 год., 02:51
Член Група

Default MSN прозорец

[цитат = Cew27; 59995] нали съм объркан
Messenger има две опции, спомням си имейл адрес и запомни паролата си, като този, който се отбелязва, когато сте влезли в последно ще реагират съответно [/ quot
Съжаляваме да ви обърка. Аз успях да го електронна поща, така ми вече не е dispalyed в бара, но не мога да си спомните паролата си и се опитаха да възстановите, като кликнете върху "Забравена парола", намиращ се в долния край на прозореца.
Аз съм после попита за моето Windows Live ID, но съоб казва Windows Live ID е oncorrect опитайте отново.
Old 8-ми февруари 2008 год., 07:04
Номер на групата

Default MSN прозорец

Айв го, мисля, че сметката ми току-що изтрити, което е хубаво

Вие можете да изтеглите от ccleaner изтеглянето секция, можете да изпълните чисти да изтрие всички помнят имейли и пароли.

тя ще го изтрие от всички сайтове, които използват все пак, ако сте решили да съхранявате (запомни) Вашият имейл адрес, така че просто трябва да yourll Въведи всички тях в

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Бихте ли искате този прозорец в стаята ти??? redden137 Изключено Тема Дискусия 7 2-ро Feb 2009 16:24
Window XP Pro WHATSUP Windows операционни системи 5 27 Jan 2008 09:03
Window Vista Как може да те направи това? Help1inghand Windows операционни системи 15 9 януари 2008 12:28
Нов прозорец проблеми samtialou Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 21 Дек 2007 19:52
Първи отървем от раздела на върха прозорец, как???? divertom80 Windows операционни системи 7 16-ти септември 2007 12:13
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc