menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Msn okna

Reply

Thread Nástroje
Old 8.února 2008, 00:57
Člen Skupina

Default Msn okna

Když jsem otevřené okno Windows Messenger do první kolonky "e-mailová adresa", kde u typu ur e mail nový e-mail i vytvořili, zatímco zadní je vždy již deiplayed v okně. Jak mohu odstranit ji z okna, protože i nepoužívejte tento účet hodně i používat svůj jiný účet. I domnívat stav této os "o", ale někde je někdo dejte mi vědět, kde a jak vypnout this.Thank vás předem.
Old 8.února 2008, 01:16
Člen Skupina

Default Msn okna

Zapomněl jsem své heslo k tomuto účtu a když kliknete na "Zapomenuté heslo" Já jsem požádal mého Windows Live ID tak jsem ji v mém e-mail adresu pro resetování hesla, ale jak se messag že ID je incorrect.How je to možné Já jsem psát do e-mail adresu v msn okna jsou již na displej?
Old 8.února 2008, 01:28
Dárce Skupina

Default Msn okna

Právo Jsem zmatená
posel má dvě možnosti, pamatuješ moji e-mailovou adresu a zapamatovat heslo, podle toho, kdo je zaškrtnuto, kdy jste naposledy byla podepsána v bude reagovat odpovídajícím způsobem

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 8.února 2008, 02:51
Člen Skupina

Default Msn okna

[quote = Cew27; 59995] Právo Jsem zmatená
posel má dvě možnosti, pamatuješ moji e-mailovou adresu a zapamatovat heslo, podle toho, kdo je zaškrtnuto, kdy jste naposledy byla podepsána v bude reagovat odpovídajícím způsobem [/ quot
Promiňte, že vás zmást. I podařilo nastavit tak, aby můj e-mail není již dispalyed v baru, ale nemohu pamatovat moje heslo a snažil reset po kliknutí na "zapomenuté heslo" v dolní části tohoto okna.
Já jsem pak požádala o mé služby Windows Live ID, ale msg říká Windows Live ID je oncorrect zkuste to znovu.
Old 8.února 2008, 07:04
Dárce Skupina

Default Msn okna

IVE kdyby, myslím, že zrovna můj účet zrušen, který byl pěkný

můžete si stáhnout ccleaner z download sekce, můžete spustit čistší vymaže všechny pamatovat na e-maily a hesla.

bude otřete jej na všech stránkách, pokud budete používat i když jste se rozhodli pro uložení (pamatujte) svoji e-mailovou adresu, takže yourll jen přepsat všechny v

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
By, které chcete toto okno ve svém pokoji? redden137 Vypnout Téma diskuze 7 2. února 2009 16:24
Windows XP Pro WHATSUP Operační systémy Windows 5 27. ledna 2008 09:03
Window Vista Jak mohli to dělali? Help1inghand Operační systémy Windows 15 9. ledna 2008 12:28
Nové okno problémy samtialou Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 21. prosinec 2007 19:52
Prípravné zbavit kartu na vrcholu okna, jak na to?? divertom80 Operační systémy Windows 7 16. Září 2007 12:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.