![]() |
|
| |||
| |||
| Když jsem otevřené okno Windows Messenger do první kolonky "e-mailová adresa", kde u typu ur e mail nový e-mail i vytvořili, zatímco zadní je vždy již deiplayed v okně. Jak mohu odstranit ji z okna, protože i nepoužívejte tento účet hodně i používat svůj jiný účet. I domnívat stav této os "o", ale někde je někdo dejte mi vědět, kde a jak vypnout this.Thank vás předem. |
|
| |||
| |||
| Zapomněl jsem své heslo k tomuto účtu a když kliknete na "Zapomenuté heslo" Já jsem požádal mého Windows Live ID tak jsem ji v mém e-mail adresu pro resetování hesla, ale jak se messag že ID je incorrect.How je to možné Já jsem psát do e-mail adresu v msn okna jsou již na displej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo Jsem zmatená
posel má dvě možnosti, pamatuješ moji e-mailovou adresu a zapamatovat heslo, podle toho, kdo je zaškrtnuto, kdy jste naposledy byla podepsána v bude reagovat odpovídajícím způsobem Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] Právo Jsem zmatená posel má dvě možnosti, pamatuješ moji e-mailovou adresu a zapamatovat heslo, podle toho, kdo je zaškrtnuto, kdy jste naposledy byla podepsána v bude reagovat odpovídajícím způsobem [/ quot Promiňte, že vás zmást. I podařilo nastavit tak, aby můj e-mail není již dispalyed v baru, ale nemohu pamatovat moje heslo a snažil reset po kliknutí na "zapomenuté heslo" v dolní části tohoto okna. Já jsem pak požádala o mé služby Windows Live ID, ale msg říká Windows Live ID je oncorrect zkuste to znovu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE kdyby, myslím, že zrovna můj účet zrušen, který byl pěkný můžete si stáhnout ccleaner z download sekce, můžete spustit čistší vymaže všechny pamatovat na e-maily a hesla. bude otřete jej na všech stránkách, pokud budete používat i když jste se rozhodli pro uložení (pamatujte) svoji e-mailovou adresu, takže yourll jen přepsat všechny v http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| By, které chcete toto okno ve svém pokoji? | redden137 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 2. února 2009 16:24 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operační systémy Windows | 5 | 27. ledna 2008 09:03 |
| Window Vista Jak mohli to dělali? | Help1inghand | Operační systémy Windows | 15 | 9. ledna 2008 12:28 |
| Nové okno problémy | samtialou | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 21. prosinec 2007 19:52 |
| Prípravné zbavit kartu na vrcholu okna, jak na to?? | divertom80 | Operační systémy Windows | 7 | 16. Září 2007 12:13 |
| Thread Nástroje | |
| |