μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Msn παράθυρο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 00:57
Μέλος Ομάδα

Default Msn παράθυρο

Όταν ανοίγω το παράθυρο του Windows Messenger στην πρώτη θέση "e-mail", όπου και το είδος ur e mail ένα νέο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο i δημιούργησε ένα πίσω, ενώ είναι πάντα deiplayed ήδη στο παράθυρο. Πώς μπορώ να το αφαιρέσετε από το παράθυρο, επειδή δεν χρησιμοποιούν το λογαριασμό πολλά να χρησιμοποιήσω τις άλλες μου λογαριασμό. I belive για το καθεστώς αυτό os "για την" κάπου, αλλά επιτρέψτε μου να μπορεί κανείς να γνωρίζει πού και πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε this.Thank εκ των προτέρων.
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 01:16
Μέλος Ομάδα

Default Msn παράθυρο

Έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό αυτό και όταν κάνω κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας" Είμαι μου ζήτησε από το Windows Live ID έτσι μου έχουν βάλει στο e mail σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης, αλλά να messag ότι το ID είναι incorrect.How μπορεί αυτό να Είμαι πληκτρολογώντας την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο msn παράθυρο ήδη στην οθόνη;
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 01:28
Ομάδα Δωρητών

Default Msn παράθυρο

δεξιά είμαι σε σύγχυση
αγγελιοφόρος έχει δύο επιλογές, να θυμάστε την email διεύθυνσή μου και θυμάμαι το password μου, ποια είναι αυτή που σημειώνεται κατά την τελευταία υπογραφεί θα απαντήσει σε ανάλογα

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 02:51
Μέλος Ομάδα

Default Msn παράθυρο

[παραθέτω Cew27 =? 59995] δεξιά είμαι σε σύγχυση
αγγελιοφόρος έχει δύο επιλογές, να θυμάστε την email διεύθυνσή μου και θυμάμαι το password μου, ποια είναι αυτή που σημειώνεται κατά την τελευταία φορά που θα υπογραφεί σε ανταποκριθούν αναλόγως [/ quot
συγγνώμη που σας μπερδεύουν. Έχω καταφέρει να το ρυθμίσουν έτσι μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ήδη dispalyed στο μπαρ, αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι το password μου και προσπάθησα να επαναφέρετε κάνοντας κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας" στο κάτω μέρος του παραθύρου.
Είμαι στη συνέχεια, μου ζήτησε το Windows Live ID αλλά msg λέει Windows Live ID είναι oncorrect προσπαθήστε ξανά.
Old 8 Φεβρουαρίου, 2008, 07:04
Ομάδα Δωρητών

Default Msn παράθυρο

IVE έπρεπε, πιστεύω λογαριασμό μου μόλις πήρε διαγράφεται η οποία ήταν ωραία

μπορείτε να κατεβάσετε ccleaner το κατεβάσετε από το τμήμα, μπορείτε να εκτελέσετε ένα καθαρότερο να υπενθυμίσουμε σκουπίστε όλα τα μηνύματα και τους κωδικούς πρόσβασης.

θα εξαφανίσει αυτό σε όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε αν και αν αποφάσισε να αποθηκεύει (θυμάται) την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε yourll μόνο που πρέπει να Επαναπληκτρολόγηση τους σε όλα τα

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.