![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν ανοίγω το παράθυρο του Windows Messenger στην πρώτη θέση "e-mail", όπου και το είδος ur e mail ένα νέο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο i δημιούργησε ένα πίσω, ενώ είναι πάντα deiplayed ήδη στο παράθυρο. Πώς μπορώ να το αφαιρέσετε από το παράθυρο, επειδή δεν χρησιμοποιούν το λογαριασμό πολλά να χρησιμοποιήσω τις άλλες μου λογαριασμό. I belive για το καθεστώς αυτό os "για την" κάπου, αλλά επιτρέψτε μου να μπορεί κανείς να γνωρίζει πού και πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε this.Thank εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό αυτό και όταν κάνω κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας" Είμαι μου ζήτησε από το Windows Live ID έτσι μου έχουν βάλει στο e mail σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης, αλλά να messag ότι το ID είναι incorrect.How μπορεί αυτό να Είμαι πληκτρολογώντας την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο msn παράθυρο ήδη στην οθόνη; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεξιά είμαι σε σύγχυση
αγγελιοφόρος έχει δύο επιλογές, να θυμάστε την email διεύθυνσή μου και θυμάμαι το password μου, ποια είναι αυτή που σημειώνεται κατά την τελευταία υπογραφεί θα απαντήσει σε ανάλογα Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| [παραθέτω Cew27 =? 59995] δεξιά είμαι σε σύγχυση αγγελιοφόρος έχει δύο επιλογές, να θυμάστε την email διεύθυνσή μου και θυμάμαι το password μου, ποια είναι αυτή που σημειώνεται κατά την τελευταία φορά που θα υπογραφεί σε ανταποκριθούν αναλόγως [/ quot συγγνώμη που σας μπερδεύουν. Έχω καταφέρει να το ρυθμίσουν έτσι μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ήδη dispalyed στο μπαρ, αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι το password μου και προσπάθησα να επαναφέρετε κάνοντας κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας" στο κάτω μέρος του παραθύρου. Είμαι στη συνέχεια, μου ζήτησε το Windows Live ID αλλά msg λέει Windows Live ID είναι oncorrect προσπαθήστε ξανά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE έπρεπε, πιστεύω λογαριασμό μου μόλις πήρε διαγράφεται η οποία ήταν ωραία μπορείτε να κατεβάσετε ccleaner το κατεβάσετε από το τμήμα, μπορείτε να εκτελέσετε ένα καθαρότερο να υπενθυμίσουμε σκουπίστε όλα τα μηνύματα και τους κωδικούς πρόσβασης. θα εξαφανίσει αυτό σε όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιείτε αν και αν αποφάσισε να αποθηκεύει (θυμάται) την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε yourll μόνο που πρέπει να Επαναπληκτρολόγηση τους σε όλα τα http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|