manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Msn prozor

Reply

Thread Tools
Old 8. veljače 2008, 00:57
Member Group

Default Msn prozor

Našto JA OpenBSD Windows Messenger prozor u prvom polje "e-mail adresu", gdje u tip ur e mail nove e mail i stvorio, a povratak je uvijek već deiplayed u prozoru. Kako mogu ukloniti ga iz tog prozora, jer ja ne koriste mnogo računa da li koristiti svoj drugi račun. I belive status za ovu os "na" negdje ali svatko može pustiti mene znati gdje i kako onemogućiti this.Thank vam unaprijed.
Old 8. veljače 2008, 01:16
Member Group

Default Msn prozor

Imam zaboravili svoju zaporku na ovaj račun i našto ja kliknite na "Zaboravljena zaporka" Ja sam pitao moj Windows Live ID-pa sam stavio u moju e mail adresu za poništavanje lozinke, ali uzimajući messag da je ID incorrect.How ovo može biti Ja sam tipkati na e mail adresu u prozor msn već na ekranu?
Old 8. veljače 2008, 01:28
Donatorska Grupa

Default Msn prozor

pravo sam zbunjena
kurirski ima dvije opcije, zapamti moju e-mail adresu i zapamti moju lozinku, što onaj koji je ticked kada potpisan u posljednjih vam odgovoriti u skladu s tim

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 8. veljače 2008, 02:51
Member Group

Default Msn prozor

[quote = Cew27; 59995] desno sam zbunjena
kurirski ima dvije opcije, zapamti moju e-mail adresu i zapamti moju lozinku, što onaj koji je ticked kada zadnji potpisan u skladu s tim će odgovoriti [/ quot
ispričavam se zbuniti vas. Ja sam uspio postaviti tako moj e mail je nije već dispalyed u baru, ali ja se ne možete sjetiti moje lozinku i pokušali vratiti klikom na "zaboravili lozinku" na dnu ovog prozora.
Onda sam pitao za moj Windows Live ID-a, kaže poruka Windows Live ID je oncorrect pokušajte ponovno.
Old 8. veljače 2008, 07:04
Donatorska Grupa

Default Msn prozor

Ive je to, mislim da je samo moj račun koji je bio izbrisan lijepo

možete skinuti sa ccleaner download sekciji, možete pokrenuti čistije brisati sve poruke e-pošte i lozinke sjetio.

da će ga ubiti na sve web stranice koje ste koristili, ako ipak odlučila za pohranu (zapamti) Vaša adresa e-pošte, tako yourll Ponovno upišite samo da ih svi u

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.