![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Našto JA OpenBSD Windows Messenger prozor u prvom polje "e-mail adresu", gdje u tip ur e mail nove e mail i stvorio, a povratak je uvijek već deiplayed u prozoru. Kako mogu ukloniti ga iz tog prozora, jer ja ne koriste mnogo računa da li koristiti svoj drugi račun. I belive status za ovu os "na" negdje ali svatko može pustiti mene znati gdje i kako onemogućiti this.Thank vam unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Imam zaboravili svoju zaporku na ovaj račun i našto ja kliknite na "Zaboravljena zaporka" Ja sam pitao moj Windows Live ID-pa sam stavio u moju e mail adresu za poništavanje lozinke, ali uzimajući messag da je ID incorrect.How ovo može biti Ja sam tipkati na e mail adresu u prozor msn već na ekranu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravo sam zbunjena
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] desno sam zbunjena kurirski ima dvije opcije, zapamti moju e-mail adresu i zapamti moju lozinku, što onaj koji je ticked kada zadnji potpisan u skladu s tim će odgovoriti [/ quot ispričavam se zbuniti vas. Ja sam uspio postaviti tako moj e mail je nije već dispalyed u baru, ali ja se ne možete sjetiti moje lozinku i pokušali vratiti klikom na "zaboravili lozinku" na dnu ovog prozora. Onda sam pitao za moj Windows Live ID-a, kaže poruka Windows Live ID je oncorrect pokušajte ponovno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive je to, mislim da je samo moj račun koji je bio izbrisan lijepo možete skinuti sa ccleaner download sekciji, možete pokrenuti čistije brisati sve poruke e-pošte i lozinke sjetio. da će ga ubiti na sve web stranice koje ste koristili, ako ipak odlučila za pohranu (zapamti) Vaša adresa e-pošte, tako yourll Ponovno upišite samo da ih svi u http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|