![]() |
|
| |||
| |||
| Amikor a Windows Messenger nyitott ablak az első doboz "e-mail cím," ha u típusú ur e-mail egy új e-mail én egy kicsit vissza mindig deiplayed már az ablakban. Hogyan lehet eltávolítani az ablakon, mert nem használja, hogy figyelembe sokat használom én más számlájára. I belive állapotának e os "a" valahol, de bárki, hadd tudják, hol és hogyan lehet letiltani this.Thank meg előre. |
|
| |||
| |||
| Elfelejtettem a jelszót ehhez a fiókhoz, és amikor rákattintok az "elfelejtette jelszavát" Én megkértem a Windows Live ID Szóval megalkották az én e-mail cím, jelszó visszaállítás, de kezd Üzenetek, hogy az azonosító incorrect.How lehet ez Én gépelni a e-mail címét az msn ablakban lévő kijelző? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jobb vagyok zavarodva
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] jobb vagyok zavarodva Messenger két lehetőséget, emlékszem az e-mail címet és a jelszót ne feledjük, hogy melyik az egyik, kérjük, hogy amikor utoljára aláírt reagálnak megfelelően [/ quot Sajnálom, hogy megzavarja Önnek. Azt sikerült megállapítani azt az én e-mail még nem dispalyed a bárban, de nem emlékszik a jelszót, és megpróbálta reset kattintva az "elfelejtette jelszavát" alján ezt az ablakot. Én majd én kérte a Windows Live ID msg, de azt mondja, a Windows Live ID oncorrect próbálja újra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive volt, azt hiszem, én csak kapott számla törölve ami szép Letöltheti ccleaner a letöltési szakasz, fuss el a tisztább, hogy törölje az összes emlékezett e-mailek és a jelszavakat. majd törölje meg az összes oldalak használata azonban, ha úgy döntött, hogy tárolja (emlékszem) az e-mail címét, így yourll csak újra kell őket minden http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|