פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

MSN החלון

Reply

שרשרת כלים
Old 8 פבואר 2008, 00:57
חבר קבוצת

Default MSN החלון

כאשר אני פותח חלון ב-Windows Messenger הראשונה תיבת "כתובת הדואר האלקטרוני", שם סוג U ur אי מייל חדשה אי מייל יצרתי כמה זמן היא חזרה תמיד deiplayed כבר בחלון. איך אני יכול להסיר אותו כי החלון כי אני לא משתמש בחשבון כי הרבה אוכל להשתמש בחשבון אחר. אני belive מעמד זה עבור מערכת ההפעלה "ב" איפשהו אבל האם מישהו יכול ליידע אותי איפה וכיצד להשבית this.Thank לך מראש.
Old 8 פבואר 2008, 01:16
חבר קבוצת

Default MSN החלון

אני אם שכחת את הסיסמה לחשבון זה וכאשר אני לחץ על "שכחת את הסיסמה:" אני שאל את Windows Live ID אז יש להכניס את כתובת דואר אלקטרוני כדי לאפס את הסיסמה אבל מקבל messag כי הוא מזהה incorrect.How יכול להיות זה אני להקליד את כתובת דואר אלקטרוני של MSN כבר על חלון התצוגה?
Old 8 פבואר 2008, 01:28
קבוצת תורמים

Default MSN החלון

הזכות אני מבולבל
Messenger יש שתי אפשרויות, לזכור את כתובת הדוא"ל שלי ואת זכור את הסיסמה שלי, כי הוא אחד מבין ticked בעת האחרונה שנחתם נגיב בהתאם

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 8 פבואר 2008, 02:51
חבר קבוצת

Default MSN החלון

[quote = Cew27; 59995] הזכות אני מבולבל
Messenger יש שתי אפשרויות, לזכור את כתובת הדוא"ל שלי ואת זכור את הסיסמה שלי, כי הוא אחד מבין ticked בעת האחרונה שנחתם נגיב בהתאם [/ quot
מצטערת לבלבל אותך. יש לי הצליח להגדיר את זה כך אי מייל שלי הוא כבר לא dispalyed של בר, אבל אני לא יכול לזכור את הסיסמה שלי וניסיתי לאפס על ידי לחיצה על "שכחת את הסיסמה" בחלק התחתון של חלון זה.
אז אני ביקשתי את Windows Live ID אבל הודעה אומר Windows Live ID oncorrect הוא לנסות שוב.
Old 8 פבואר 2008, 07:04
קבוצת תורמים

Default MSN החלון

ive היה את זה, אני חושב שלי יש חשבון פשוט נמחק שהיה נחמד

אתה יכול להוריד ccleaner מ להוריד את החלק, אתה יכול להריץ מנקה כדי למחות כל זכר דוא"ל וסיסמאות.

זה לנגב את זה על כל האתרים בהם אתה משתמש בכל זאת אם אתה מחליט על החנות (זוכר) את כתובת הדוא"ל שלך, כך yourll רק צריך להדפיס שנית את כולם ב

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? redden137 דיון Off topic 7 2nd פברואר 2009 16:24
חלונות XP Pro WHATSUP מערכות ההפעלה Windows 5 -27 ינואר 2008 09:03
Window Vista איך הם עושים את זה?? Help1inghand מערכות ההפעלה Windows 15 9th ינואר 2008 12:28
חלון חדש בעיות samtialou דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 21st דצמבר 2007 19:52
איך להיפטר של הכרטיסייה על גבי חלון, איך? divertom80 מערכות ההפעלה Windows 7 16 ספטמבר 2007 12:13
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.