![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני פותח חלון ב-Windows Messenger הראשונה תיבת "כתובת הדואר האלקטרוני", שם סוג U ur אי מייל חדשה אי מייל יצרתי כמה זמן היא חזרה תמיד deiplayed כבר בחלון. איך אני יכול להסיר אותו כי החלון כי אני לא משתמש בחשבון כי הרבה אוכל להשתמש בחשבון אחר. אני belive מעמד זה עבור מערכת ההפעלה "ב" איפשהו אבל האם מישהו יכול ליידע אותי איפה וכיצד להשבית this.Thank לך מראש. |
|
| |||
| |||
| אני אם שכחת את הסיסמה לחשבון זה וכאשר אני לחץ על "שכחת את הסיסמה:" אני שאל את Windows Live ID אז יש להכניס את כתובת דואר אלקטרוני כדי לאפס את הסיסמה אבל מקבל messag כי הוא מזהה incorrect.How יכול להיות זה אני להקליד את כתובת דואר אלקטרוני של MSN כבר על חלון התצוגה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הזכות אני מבולבל
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] הזכות אני מבולבל Messenger יש שתי אפשרויות, לזכור את כתובת הדוא"ל שלי ואת זכור את הסיסמה שלי, כי הוא אחד מבין ticked בעת האחרונה שנחתם נגיב בהתאם [/ quot מצטערת לבלבל אותך. יש לי הצליח להגדיר את זה כך אי מייל שלי הוא כבר לא dispalyed של בר, אבל אני לא יכול לזכור את הסיסמה שלי וניסיתי לאפס על ידי לחיצה על "שכחת את הסיסמה" בחלק התחתון של חלון זה. אז אני ביקשתי את Windows Live ID אבל הודעה אומר Windows Live ID oncorrect הוא לנסות שוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive היה את זה, אני חושב שלי יש חשבון פשוט נמחק שהיה נחמד אתה יכול להוריד ccleaner מ להוריד את החלק, אתה יכול להריץ מנקה כדי למחות כל זכר דוא"ל וסיסמאות. זה לנגב את זה על כל האתרים בהם אתה משתמש בכל זאת אם אתה מחליט על החנות (זוכר) את כתובת הדוא"ל שלך, כך yourll רק צריך להדפיס שנית את כולם ב http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אתה רוצה את החלון בחדר שלך? | redden137 | דיון Off topic | 7 | 2nd פברואר 2009 16:24 |
| חלונות XP Pro | WHATSUP | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 ינואר 2008 09:03 |
| Window Vista איך הם עושים את זה?? | Help1inghand | מערכות ההפעלה Windows | 15 | 9th ינואר 2008 12:28 |
| חלון חדש בעיות | samtialou | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 21st דצמבר 2007 19:52 |
| איך להיפטר של הכרטיסייה על גבי חלון, איך? | divertom80 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 16 ספטמבר 2007 12:13 |
| שרשרת כלים | |
| |