mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

MSN langą

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 8, 2008, 00:57
Narys

Default MSN langą

Kai aš atidarau "Windows Messenger langai į pirmą langelį" e-pašto adresą ", kur u ur rūšis elektroniniu paštu nauji el paštu aš sukūriau, o grįžti visuomet yra jau deiplayed lange. Kaip aš galiu jį pašalinti iš šio lango, nes aš ne naudoti šią sąskaitą aikštelė galiu naudoti kitą sąskaitą. Aš įsitikinę statusas už šios OS "apie" kažkur, bet gali kas nors duoti man žinoti, kur ir kaip išjungti this.Thank you in advance.
Old Vasaris 8, 2008, 01:16
Narys

Default MSN langą

Aš pamiršau savo slaptažodį į šią sąskaitą ir tada, kai spaudžiu nuorodą "Pamiršote slaptažodį" Aš paprašiau savo Windows Live ID, turiu pateikti savo elektroninio pašto adresą, slaptažodžio, bet vis messag kad ID incorrect.How tai gali būti Aš įvesti elektroninio pašto adresas MSN lango jau rodyti?
Old Vasaris 8, 2008, 01:28
Donorų grupės

Default MSN langą

teise i am confused
Messenger turi dvi galimybes, prisiminti savo elektroninio pašto adresą ir Įsiminti slaptažodį, žiūrint kuri yra pažymėtas, kada paskutinį kartą prisijungė atsakys atitinkamai

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Vasaris 8, 2008, 02:51
Narys

Default MSN langą

[quote = Cew27; 59.995] teise i am confused
Messenger turi dvi galimybes, prisiminti savo elektroninio pašto adresą ir Įsiminti slaptažodį, žiūrint kuri yra pažymėtas, kada paskutinį kartą prisijungė atsakys atitinkamai [/ quot
Atsiprašome supainioti jus. Man pavyko nustatyti, kad jis taip mano el pašto jau nėra dispalyed į juostą, bet aš negaliu prisiminti savo slaptažodį ir bando iš naujo, paspausdami ant "Pamiršote slaptažodį" ne šio lango apačioje.
Aš tada paprašė savo Windows Live ID, bet msg sako Windows Live ID oncorrect bandykite dar kartą.
Old Vasaris 8, 2008, 07:04
Donorų grupės

Default MSN langą

IVE turėjo tai, manau, kad mano sąskaita just got Išbraukta kuris buvo gražus

CCleaner galite parsisiųsti iš download sekciją, galite naudoti švaresnes ištrinti visus prisiminti laiškus ir slaptažodžius.

jis bus wipe tai visas svetaines naudodami nors Jei nusprendėte laikyti (prisiminti) savo elektroninio pašto adresą, kad yourll tiesiog Pakartokite juos visus

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.