![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kai aš atidarau "Windows Messenger langai į pirmą langelį" e-pašto adresą ", kur u ur rūšis elektroniniu paštu nauji el paštu aš sukūriau, o grįžti visuomet yra jau deiplayed lange. Kaip aš galiu jį pašalinti iš šio lango, nes aš ne naudoti šią sąskaitą aikštelė galiu naudoti kitą sąskaitą. Aš įsitikinę statusas už šios OS "apie" kažkur, bet gali kas nors duoti man žinoti, kur ir kaip išjungti this.Thank you in advance.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aš pamiršau savo slaptažodį į šią sąskaitą ir tada, kai spaudžiu nuorodą "Pamiršote slaptažodį" Aš paprašiau savo Windows Live ID, turiu pateikti savo elektroninio pašto adresą, slaptažodžio, bet vis messag kad ID incorrect.How tai gali būti Aš įvesti elektroninio pašto adresas MSN lango jau rodyti?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
teise i am confused
Messenger turi dvi galimybes, prisiminti savo elektroninio pašto adresą ir Įsiminti slaptažodį, žiūrint kuri yra pažymėtas, kada paskutinį kartą prisijungė atsakys atitinkamai Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote = Cew27; 59.995] teise i am confused
Messenger turi dvi galimybes, prisiminti savo elektroninio pašto adresą ir Įsiminti slaptažodį, žiūrint kuri yra pažymėtas, kada paskutinį kartą prisijungė atsakys atitinkamai [/ quot Atsiprašome supainioti jus. Man pavyko nustatyti, kad jis taip mano el pašto jau nėra dispalyed į juostą, bet aš negaliu prisiminti savo slaptažodį ir bando iš naujo, paspausdami ant "Pamiršote slaptažodį" ne šio lango apačioje. Aš tada paprašė savo Windows Live ID, bet msg sako Windows Live ID oncorrect bandykite dar kartą. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
IVE turėjo tai, manau, kad mano sąskaita just got Išbraukta kuris buvo gražus
CCleaner galite parsisiųsti iš download sekciją, galite naudoti švaresnes ištrinti visus prisiminti laiškus ir slaptažodžius. jis bus wipe tai visas svetaines naudodami nors Jei nusprendėte laikyti (prisiminti) savo elektroninio pašto adresą, kad yourll tiesiog Pakartokite juos visus http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
|