![]() |
|
| |||
| |||
| Kad es atveru Windows Messenger logu Pirmajā ailē "e-pasta adresi", kur U veida ur e mail jauns e mail i izveidoja kamēr mugura vienmēr jau deiplayed šajā logā. Kā es varu noņemt to no loga, jo es nedomāju izmantot šo kontu daudz es varu izmantot citu kontu. I belive statuss šajā os "par" kaut kur, bet var ikviens, ļaujiet man zināt, kur un kā atslēgt this.Thank you in advance. |
|
| |||
| |||
| Esmu aizmirsis savu paroli šim kontam, un kad es noklikšķiniet uz "Aizmirsāt paroli" Es palūdzu savai Windows Live ID, lai man ir izveidojuši savu e pasta adresi, lai atjaunotu paroli, bet kļūst Ziņapm ka ID incorrect.How to var i am rakstīt e pasta adresi msn loga jau displeju? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi i am sajaukt
kurjers ir divas iespējas, atceries manu e-pasta adresi un atcerēties savu paroli, izvēloties vienu, kas ir atzīmēta, kad Jūs pēdējo reizi parakstīja būs atbildēt Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59.995] labi i am sajaukt kurjers ir divas iespējas, atceries manu e-pasta adresi un atcerēties savu paroli, izvēloties vienu, kas ir atzīmēta, kad Jūs pēdējo reizi parakstīja reaģēs atbilstoši [/ quot sorry, lai maldinātu jums. Man ir izdevies noteikt to, lai mans e pasts nav jau dispalyed in bar, bet es nevaru atcerēties manu paroli un mēģināja reset, uzklikšķinot uz "Aizmirsāt paroli" pie apakšā šo logu. Es tad prasīja mana Windows Live ID, bet msg saka Windows Live ID ir oncorrect mēģiniet vēlreiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE bija tas, es domāju, ka mans konts atkal svītrots, kas bija nice Jūs varat lejupielādēt CCleaner no download sadaļā jūs varat tīrākas izdzēst visu atceras e-pasta un paroles. tas noslaukiet to visās vietās jūs lietojat kaut gan, ja esat nolēmis uzglabāt (atcerēties) jūsu e-pasta adresi, lai yourll vienkārši ir atkārtojiet tās visas http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
![]() |
|
| Bookmarks |