![]() |
|
| |||
| |||
| Podczas otwarte okno programu Windows Messenger w pierwszym polu "adres e-mail", gdzie u ur typu e-mail nowy e-mail i stworzył natomiast powrót jest zawsze deiplayed już w oknie. Jak mogę go usunąć z tego okna, bo nie korzystają z tego konta dużo mogę użyć innego konta. I belive stan ten OS "na" gdzieś, ale może ktoś dać mi znać, gdzie i jak wyłączyć this.Thank you in advance. |
|
| |||
| |||
| Mam Zapomniałem hasła do tego konta, a po kliknięciu na "Zapomniałem hasła" I am zwróciła moją Windows Live ID, więc umieściliśmy w moim adres e-mail, aby zresetować hasło, ale coraz messag że identyfikator jest incorrect.How można to Jestem wpisując w wiadomości e mail w oknie MSN już na monitorze? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prawo jestem pomylony
Messenger ma do wyboru dwie opcje, pamiętaj, mój adres e-mail i zapamiętania hasła, które co zaznaczone jest, kiedy ostatnio się logował w odpowiedzi będzie odpowiednio My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] prawo jestem pomylony Messenger ma do wyboru dwie opcje, pamiętaj, mój adres e-mail i zapamiętania hasła, które co zaznaczone jest, kiedy ostatnio się logował w odpowie odpowiednio [/ quot Przepraszamy, aby zmylić użytkownika. I udało się ustawić tak mój e-mail nie jest już dispalyed w barze, ale nie mogę zapamiętać hasło i chciał zresetować klikając na "Zapomniałem hasła" na dole okna. I am a następnie poprosił o mój Windows Live ID, ale mówi wiad. usługi Windows Live ID jest oncorrect spróbuj ponownie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive miał to, myślę, że moje konto prostu ładne, który został skreślony ccleaner można pobrać z sekcji download, można uruchomić czystsze ocierać pamiętać wszystkie wiadomości e-mail i hasła. będzie wymazać go na korzystanie z wszystkich witryn choć jeśli postanowiła magazynu (pamiętaj) Twój adres e-mail, więc yourll wystarczy ponownie wpisz je wszystkie w http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
![]() |
|
| Zakładki |