![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când am deschis fereastra Windows Messenger în prima casetă de "adresa de e-mail", unde u tip ur e mail un nou e mail am creat o înapoi în timp ce este întotdeauna deja deiplayed în fereastră. Cum pot elimina din această fereastră pentru ca eu nu folosesc cont de faptul că o mulţime i-mi folosesc alt cont. Nu credem în stare pentru acest sistem de operare "pe" undeva, dar poate cineva să-mi spuneţi unde şi cum să dezactivaţi this.Thank vă în avans. |
|
| |||
| |||
| Am uitat parola la acest cont şi când i click pe "V-aţi uitat parola" i-am întrebat-mi ID-ul Windows Live aşa că am pus la adresa mea de e mail pentru a reseta parola dar obtinerea messag că ID-ul este incorrect.How pot fi acest Sunt tastaţi în e mail în msn fereastra deja de pe ecran? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dreptul Sunt confuz
Messenger are două opţiuni, amintiţi-vă adresa de e-mail şi-mi amintesc parola, reţinându-o că este bifată atunci când a semnat în ultima va răspunde în mod corespunzător Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] dreapta Sunt confuz Messenger are două opţiuni, amintiţi-vă adresa de e-mail şi-mi amintesc parola, reţinându-o că este bifată atunci când a semnat în ultima va răspunde în mod corespunzător [/ quot Ne pare rău să vă confunda. Am reuşit să-l meu e atât de mail nu este deja dispalyed în bar, dar nu pot să-mi amintesc parola şi a încercat să reiniţializa făcând clic pe "uitat parola" din partea de jos a ferestrei. Sunt apoi a cerut-mi ID-ul Windows Live, dar spune msg ID-ul Windows Live este oncorrect să încercaţi din nou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive a avut-o, cred că mi-am şters contul, care a fost frumos ccleaner puteţi descărca de la sectiunea download, puteţi rula un curate de a şterge toate amintit e-mail-uri si parole. aceasta va şterge-o pe toate site-urile care îl folosiţi, deşi, dacă te-ai decis pentru a stoca (amintesc) adresa de e-mail, asa ca yourll doar sa Repetă-le pe toate în http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
![]() |
|
| Marcaje |