menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Msn okna

Reply

Thread Tools
Old 8.února 2008, 00:57
Člen Skupina

Default Msn okna

Keď som otvorené okno Windows Messenger do prvej kolónky "e-mailová adresa", kde u typu ur e mail nový e-mail aj vytvorili, zatiaľ čo zadná je vždy už deiplayed v okne. Ako môžem odstrániť ju z okna, pretože aj nepoužívajte tento účet veľa aj používať svoj iný účet. I domnievať stav tejto os "o", ale niekde je niekto dajte mi vedieť, kde a ako vypnúť this.Thank vás vopred.
Old 8.února 2008, 01:16
Člen Skupina

Default Msn okna

Zabudol som svoje heslo k tomuto účtu a keď kliknete na "Zabudnuté heslo" Ja som požiadal môjho Windows Live ID tak som ju v mojom e-mail adresu pre resetovanie hesla, ale jak sa message že ID je incorrect.How je to možné já jsem písať do e-mail adresu v msn okná sú už na displej?
Old 8.února 2008, 01:28
Darcu Skupina

Default Msn okna

Právo Som zmätená
posel má dve možnosti, pamätáš moju e-mailovú adresu a zapamätať heslo, podľa toho, kto je začiarknuté, kedy ste naposledy bola podpísaná v bude reagovať zodpovedajúcim spôsobom

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 8.února 2008, 02:51
Člen Skupina

Default Msn okna

[quote = Cew27; 59995] Právo Som zmätená
posel má dve možnosti, pamätáš moju e-mailovú adresu a zapamätať heslo, podľa toho, kto je začiarknuté, kedy ste naposledy bola podpísaná v bude reagovať zodpovedajúcim spôsobom [/ quot
Prepáčte, že vás zmiasť. I podarilo nastaviť tak, aby môj e-mail nie je už dispalyed v bare, ale nemôžem pamätať moje heslo a snažil reset po kliknutí na "zabudnuté heslo" v spodnej časti tohto okna.
Já jsem potom požiadala o mojej služby Windows Live ID, ale msg hovorí Windows Live ID je oncorrect skúste to znova.
Old 8.února 2008, 07:04
Darcu Skupina

Default Msn okna

IVE keby, myslím, že zrovna môj účet zrušený, ktorý bol pekný

môžete si stiahnuť ccleaner z download sekcie, môžete spustiť čistejšie vymaže všetky pamätať na e-maily a hesla.

bude utrite ho na všetkých stránkach, ak budete používať aj keď ste sa rozhodli pre uloženie (pamätajte) svoju e-mailovú adresu, takže yourll len prepísať všetky v

http://www.computer-juice.com/forums/file6.html

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
By, ktoré chcete toto okno vo svojej izbe? redden137 Vypnúť Téma diskusie 7 2. februára 2009 16:24
Windows XP Pro WHATSUP Operačné systémy Windows 5 27. januára 2008 09:03
Window Vista Ako mohli to robili? Help1inghand Operačné systémy Windows 15 9. januára 2008 12:28
Nové okno problémy samtialou Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 21. december 2007 19:52
Prípravné zbaviť kartu na vrchole okna, ako na to?? divertom80 Operačné systémy Windows 7 16. September 2007 12:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.