![]() |
|
| |||
| |||
| Keď som otvorené okno Windows Messenger do prvej kolónky "e-mailová adresa", kde u typu ur e mail nový e-mail aj vytvorili, zatiaľ čo zadná je vždy už deiplayed v okne. Ako môžem odstrániť ju z okna, pretože aj nepoužívajte tento účet veľa aj používať svoj iný účet. I domnievať stav tejto os "o", ale niekde je niekto dajte mi vedieť, kde a ako vypnúť this.Thank vás vopred. |
|
| |||
| |||
| Zabudol som svoje heslo k tomuto účtu a keď kliknete na "Zabudnuté heslo" Ja som požiadal môjho Windows Live ID tak som ju v mojom e-mail adresu pre resetovanie hesla, ale jak sa message že ID je incorrect.How je to možné já jsem písať do e-mail adresu v msn okná sú už na displej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo Som zmätená
posel má dve možnosti, pamätáš moju e-mailovú adresu a zapamätať heslo, podľa toho, kto je začiarknuté, kedy ste naposledy bola podpísaná v bude reagovať zodpovedajúcim spôsobom Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] Právo Som zmätená posel má dve možnosti, pamätáš moju e-mailovú adresu a zapamätať heslo, podľa toho, kto je začiarknuté, kedy ste naposledy bola podpísaná v bude reagovať zodpovedajúcim spôsobom [/ quot Prepáčte, že vás zmiasť. I podarilo nastaviť tak, aby môj e-mail nie je už dispalyed v bare, ale nemôžem pamätať moje heslo a snažil reset po kliknutí na "zabudnuté heslo" v spodnej časti tohto okna. Já jsem potom požiadala o mojej služby Windows Live ID, ale msg hovorí Windows Live ID je oncorrect skúste to znova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE keby, myslím, že zrovna môj účet zrušený, ktorý bol pekný môžete si stiahnuť ccleaner z download sekcie, môžete spustiť čistejšie vymaže všetky pamätať na e-maily a hesla. bude utrite ho na všetkých stránkach, ak budete používať aj keď ste sa rozhodli pre uloženie (pamätajte) svoju e-mailovú adresu, takže yourll len prepísať všetky v http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| By, ktoré chcete toto okno vo svojej izbe? | redden137 | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 2. februára 2009 16:24 |
| Windows XP Pro | WHATSUP | Operačné systémy Windows | 5 | 27. januára 2008 09:03 |
| Window Vista Ako mohli to robili? | Help1inghand | Operačné systémy Windows | 15 | 9. januára 2008 12:28 |
| Nové okno problémy | samtialou | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 21. december 2007 19:52 |
| Prípravné zbaviť kartu na vrchole okna, ako na to?? | divertom80 | Operačné systémy Windows | 7 | 16. September 2007 12:13 |
| Thread Tools | |
| |