мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Мсн прозор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Мар 2008, 00:57
Мембер Гроуп

Default Мсн прозор

Нашто ЈА отворен Уиндоус Мессенгер прозор у првом поље "е-маил адресу", где у тип ур е маил нове е маил и створио, а повратак је увек већ деиплаыед у прозору. Како да уклоните га из тог прозора, јер ја не користе много рачуна да ли користити свој други налог. И беливе статус за ову ос "на" негде али свако може да јави ми где и како да онемогућите тхис.Тханк вам унапред.
Old 8. Мар 2008, 01:16
Мембер Гроуп

Default Мсн прозор

Имам заборавили своју лозинку на овај налог и нашто ја кликните на "Заборављена лозинка" Ја сам питао мој Уиндоус Ливе ИД-па сам ставио у моју е маил адресу за поништавање лозинке, али узимајући мессаге да је ИД инцоррецт.Хоу ово може бити Ја сам куцате на е маил адресу у прозор мсн већ на екрану?
Old 8. Мар 2008, 01:28
Донаторска Група

Default Мсн прозор

право сам збуњена
курирске има две опције, запамти моју е-маил адресу и запамти моју лозинку, што онај који је тицкед када потписан у последњих вам одговорити у складу са тим

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 8. Мар 2008, 02:51
Мембер Гроуп

Default Мсн прозор

[куоте = Цеу27; 59995] десно сам збуњена
курирске има две опције, запамти моју е-маил адресу и запамти моју лозинку, што онај који је тицкед када последњи потписан у складу са тим ће одговорити [/ куот
извињавамо се збунити вас. Ја сам успео поставити тако мој е маил је није већ диспалыед у бару, али ја се не можете сетити моје лозинку и покушали вратити кликом на "заборавили лозинку" на дну овог прозора.
Онда сам питао за мој Уиндоус Ливе ИД-а, каже порука Уиндоус Ливе ИД је онцоррецт покушајте поново.
Old 8. Мар 2008, 07:04
Донаторска Група

Default Мсн прозор

Иве је то, мислим да је само мој рачун који је био избрисан лијепо

можете скинути са ццлеанер доунлоад секцији, можете покренути чистије брисати све поруке е-поште и лозинке сјетио.

да ће га убити на све веб странице које сте користили, ако ипак одлучила за складиштење (запамти) Ваша адреса е-поште, тако ыоурлл Поново откуцајте само да их сви у

хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/филе6.хтмл

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц