![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Нашто ЈА отворен Уиндоус Мессенгер прозор у првом поље "е-маил адресу", где у тип ур е маил нове е маил и створио, а повратак је увек већ деиплаыед у прозору. Како да уклоните га из тог прозора, јер ја не користе много рачуна да ли користити свој други налог. И беливе статус за ову ос "на" негде али свако може да јави ми где и како да онемогућите тхис.Тханк вам унапред.
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам заборавили своју лозинку на овај налог и нашто ја кликните на "Заборављена лозинка" Ја сам питао мој Уиндоус Ливе ИД-па сам ставио у моју е маил адресу за поништавање лозинке, али узимајући мессаге да је ИД инцоррецт.Хоу ово може бити Ја сам куцате на е маил адресу у прозор мсн већ на екрану?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
право сам збуњена
|
|||
|
|||
|
[куоте = Цеу27; 59995] десно сам збуњена
курирске има две опције, запамти моју е-маил адресу и запамти моју лозинку, што онај који је тицкед када последњи потписан у складу са тим ће одговорити [/ куот извињавамо се збунити вас. Ја сам успео поставити тако мој е маил је није већ диспалыед у бару, али ја се не можете сетити моје лозинку и покушали вратити кликом на "заборавили лозинку" на дну овог прозора. Онда сам питао за мој Уиндоус Ливе ИД-а, каже порука Уиндоус Ливе ИД је онцоррецт покушајте поново. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Иве је то, мислим да је само мој рачун који је био избрисан лијепо
можете скинути са ццлеанер доунлоад секцији, можете покренути чистије брисати све поруке е-поште и лозинке сјетио. да ће га убити на све веб странице које сте користили, ако ипак одлучила за складиштење (запамти) Ваша адреса е-поште, тако ыоурлл Поново откуцајте само да их сви у хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/филе6.хтмл
|