![]() |
|
| |||
| |||
| İlk kutusunda "e-posta adresine" burada U tipi UR e posta yeni bir e-posta i I açık Windows Messenger penceresinde bir süre oluşturulan her zaman zaten pencerede deiplayed olduğunu. Çünkü bir çok benim diğer hesap kullanın hesap don't use nasıl penceresinden bunu kaldırabilirsiniz. Bu işletim sistemi için "" herhangi bir yerde ama durumunu inanıyoruz Beni nerede ve nasıl önceden size this.Thank devre dışı bırakmak için bulunduğunu söyleyebilir. |
|
| |||
| |||
| Bu hesap ve "tıkladığımda şifrenizi" i unuttum Şifremi unuttuysanız windows'umun sorulan pm numarası canlı bu yüzden benim e posta adresi, ancak elde messag bu kimliği incorrect.How bu olabilir şifre sıfırlamak için koydum i MSN pencerede e posta adresini görüntülemek zaten yazarken ben? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sağ I karıştı pm
| |||
| |||
| [quote = Cew27; 59995] doğru Ben şaşkın pm Messenger, e-posta adresini ve şifreyi unutmayın hangisi bir zaman buna göre [yanıtlayacağız imzalanan son işaretlendiyse hatırlıyorum iki seçenek vardır / quot üzgünüm karıştırmamak. Öyle benim e posta zaten çubuğunda dispalyed değil ayarlamış başardı, ancak Şifremi hatırlamıyorum ve "Bu pencerenin altındaki Şifrenizi" unuttun mu tıklayarak sıfırlamak için çalıştı. O zaman benim windows numarası canlı ancak mesaj pencereleri numarası tekrar deneyin oncorrect bir canlı söylüyor sorular duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive olduğunu, hesabımı sadece bu güzeldi silindi var Yükleme bölümünden, bir temizleyici çalıştırabilirsiniz hatırladım tüm e-postaları ve şifreleri silmek için ccleaner indirebilirsiniz. Sen de eğer (), bu yüzden bütün bunları Retype zorunda yourll e-posta adresinizi hatırlıyorum saklamak için karar kullanın tüm sitelerde bunu silmek olacak http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|