![]() |
|
| |||
| |||
| Коли я відкриваю вікно Windows Messenger у першому полі "Електронна пошта", де U Ur тип електронною поштою нової електронної пошти я створив якийсь час тому, завжди вже deiplayed у вікно. Як я могла б видалити його із вікна, бо я не використовую цього приводу багато чи використати рахунок іншої. Я вірю статус для цієї ОС "на" десь, але може будь-який, дайте мені знати, де і як відключити this.Thank ви заздалегідь. |
|
| |||
| |||
| Я забув свій пароль на цей рахунок, і коли я натискаю на "Забули пароль" Я попросив мого Windows Live ID, так що я поклав на свою адресу електронної пошти для скидання пароля, але отримати messag що ідентифікатор incorrect.How це може бути Я набравши адресу електронної пошти в вікно MSN вже на дисплеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| м. плутати права і
Messenger має два варіанти, пам'ятаєте мою електронну адресу і пам'ятаєте свій пароль, залежно від того, що є однією галочкою, коли останній буде підписана в відреагувати відповідним чином Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| [цитата = Cew27; 59995] AM плутати права і Messenger має два варіанти, пам'ятаєте мою електронну адресу і пам'ятаєте свій пароль, залежно від того, що є однією галочкою, коли ви останній підписаний у відреагує відповідно [/ Quot На жаль, щоб заплутати вас. Мені вдалося встановити його так, моєї електронної пошти ще не dispalyed в барі, але я не можу згадати свій пароль і спробував скинути, натиснувши на кнопку "Забули пароль" в нижній частині цього вікна. І тоді я запитав мого Windows Live ID, але Msg говорить Windows Live ID є oncorrect спробуйте ще раз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive було, я думаю, що мою увагу тільки що вилучили це було дуже мило Ви можете завантажити CCleaner завантажити з розділу, ви можете запустити Cleaner стерти всі згадав електронної пошти і паролі. це призведе до зникнення його на всіх сайтах ви використовуєте хоча, якщо ви вирішили зберігати (не забувайте) вашу електронну адресу, так yourll просто передруковувати їх усі в http://www.computer-juice.com/forums/file6.html
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|