![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| когато тройка PC и ме пита за парола поставени в нея също показва колко съобщения имам .. Email само аз имам е моя MSN вещица не съм създадена през eney начин за моя прозорец да използва мога да деактивирате тази? благодарности
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отиди на Започвам и изберете Бягам, В навечерието кутия тип Regedit и натиснете OK. След Regedit е започнал да се движите HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ UnreadMail Веднъж там създайте нов DWORD (Кликнете с десния бутон в дясната панел Нов>DWORD), Наречена MessageExpiryDays Щракнете два пъти на DWORD MessageExpireyDays Вие току-що създадохте и да знаете, че стойността е настроено на 0 (трябва да бъде по подразбиране стойност, ако това е нова DWORD). Ако не можете да намерите по-горе ключови Тогава използвайте този HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ UnreadMail Това само ще го включи за вашия собствен потребителски профил, който в момента сте влезли.
|
| |||
| |||
| Благодаря ти за това мисля, че са го напиша
__________________ |
|
| |||
| |||
| Няма проблем!
__________________ serverguy |