![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όταν i γλαρονάκι pc και με ρωτά για να θέσει τον κωδικό πρόσβασης σε αυτό, επίσης, δείχνει πόσα μηνύματα που έχω .. Email μόνο που έχω είναι msn μου μάγισσα δεν έχω δημιουργήσει eney στο δρόμο για να χρησιμοποιήσει τα παράθυρα μου μπορώ να απενεργοποιήσω αυτό; ευχαριστώ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε στο Εκκίνηση και επιλέξτε Τρέχω, Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τύπου Regedit και πατήστε ΟΚ. Regedit Μόλις άρχισε να περιηγηθείτε HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ UnreadMail Μόλις δημιουργήσετε ένα νέο DWORD (Δεξί κλικ στο δεξί τμήμα του παραθύρου, Νέος>DWORD) Που ονομάζεται MessageExpiryDays Κάντε διπλό κλικ στο DWORD MessageExpireyDays που μόλις δημιουργήσατε και να είναι σίγουροι ότι η τιμή έχει οριστεί σε 0 (θα πρέπει να είναι η προκαθορισμένη τιμή και αν αυτή είναι μια νέα DWORD). Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το κλειδί πάνω στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτό το HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ UnreadMail Αυτό μόνο την απενεργοποιήσετε για τον δικό σας λογαριασμό χρήστη είστε συνδεδεμένοι στο.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για το οποίο πιστεύω ότι έχω κάνει γράψετε
__________________ |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα!
__________________ serverguy |