![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mikor tern db, és kéri, hogy terjesszen jelszót is azt mutatja, hogy hány e-mailt nekem van .. csak nekem van e-mail is my msn boszorkány még nem hoztak létre eney módon az én ablakok használata lehet letiltani ezt? köszönöm
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Menj a Start és válasszuk a Fut, A mezőbe írja be a run Regedit , és kattintson OK. Amint Regedit megkezdte Navigálás HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ UnreadMail Amint ott létre egy új DWORD (Jobb klikk a jobb oldali ablaktáblában Új>DWORD) Nevezett MessageExpiryDays Kattintson duplán a Duplaszó MessageExpireyDays csak teremtett és lehet, hogy az érték van beállítva, hogy 0 (legyen az alapértelmezett érték, ha ez egy új duplaszó). Ha nem találja a fenti gombot, akkor használd ezt HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ UnreadMail Ez csak akkor kapcsolja ki a saját felhasználói fiók jelenleg bejelentkezve.
|
| |||
| |||
| kösz, hogy azt hiszem, ez volna írni
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nem probléma!
__________________ serverguy |