![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כשאני שחף על PC ומבקש ממני להכניס סיסמה בה גם מראה כמה הודעות דוא"ל יש לי .. יש לי רק אימייל MSN שלי היא מכשפה אני לא מוגדרת ב eney דרך החלונות שלי אני יכול להשתמש כדי לבטל את זה? תודה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור אל התחלה ובחר ריצה, בתיבה הפעלה מסוג Regedit ולחץ על אישור. החל מרגע Regedit נווט HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ UnreadMail ברגע שיש יצירה חדשה DWORD (קליק ימני בחלונית הימנית, חדש>DWORD) קרא MessageExpiryDays לחץ לחיצה כפולה על ה-DWORD MessageExpireyDays עתה יצרת ואל תשכח את ערך מוגדר 0 (אמור להיות ברירת המחדל של ערך זה, אם הוא ערך DWORD חדש). אם אינך יכול למצוא את המפתח לעיל ולאחר מכן השתמש זה אחד HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ UnreadMail זה יהיה רק להשבית אותו עבור חשבון המשתמש שלך נכון לעכשיו, אתה מחובר אל.
|
| |||
| |||
| תודה על זה אני חושב שאני צריך לעשות זה לכתוב
__________________ |
|
| |||
| |||
| אין בעיה!
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך אפשר לדעת מספר הנייד שלי? | KanoakaVirus | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 2nd מרץ 2009 15:45 |
| 3 הוא לא מספר קסם | SocialWarfare | רישות, מודמים & VoIP | 11 | -17 אוקטובר 2008 07:07 |
| לא לקבל seriel מספר | jud1255 | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 24 ספטמבר 2008 07:38 |
| כתובת ה-IP ואת שרת מספר היציאה?? | Araghouna | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 11th נובמבר 2007 14:01 |
| שרשרת כלים | |
| |