по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

OE6 зображения не се показва

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 юли 2008, 05:37
VJH
Член Група

Default OE6 зображения не се показва

На някои получени имейли, където трябва да има снимка, аз съм се кутия с малко червен кръст в ъгъла. Изглежда има много съвети за преодоляване на този проблем, където тя се появява с XP SP2, но за съжаление, аз съм с 98SE и предложения за преодоляване на това не са валидни за тази OS.

Проблемът изглежда съществуват в имейли от едно лице, по-специално така че не мисля, че е тази машина причинява това. Аз погледнах за настройки, за да позволи да бъдат показани снимки, но не може да намери нещо подходящо. Някой някакви идеи?
Old 15 юли 2008, 09:14
Номер на групата

Дали заредени изображения като прикачени файлове или връзки са те? Може да се, че потребителят не ги пращам правилно, т.е. не си виновна, но техните.

Old 17 юли 2008, 07:40
VJH
Член Група

Нито прикачени файлове, нито връзки - те са вградени изображения в текста на имейла.
Old 18 юли 2008, 04:05
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от VJH View Post
Нито прикачени файлове, нито връзки - те са вградени изображения в текста на имейла.
Възможно е, че едно лице се изпраща нещата в нестандартен начин.

Old 24 юли 2008, 06:47
Модератор Група

Можеш ли да Кликнете с десния бутон на Червения кръст и изберете Копирай Image място и след това отиват в Internet Explorer и го поставете какво сте копирали в адресната лента?

Виж, ако това води картинката горе. Ако все пак това е червен кръст ли, че има човек, който го е изпратил е проблем.

Аз не знам дали е възможно да Кликнете с десния бутон на Червения кръст, така че може да не работи.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 5-ти февруари 2009 година, 00:30
Член Група

Ти си написал тези дефектни изображение имейлите идват от едно и също лице. Нейната че лицето, което се причинява проблема с не поставяне / включването / включително изображението правилно. Той / тя може да бъде несъзнателно поставяне на по-бърз достъп на изображението в имейл, вместо на действителния образ ... Така червените X. Един от начините е, когато това се случи с десния бутон на мишката щракнете върху файла и след това "Изпращане до" после "имейл получателя", тя пуска бърз достъп по имейл, а не реално файл. Този какво прави в мината с XP.
Това звучи като имате нужда, за да разберете как този човек е да се образа на имейл.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Страницата не може да се показва за грешка при свързване Blade110L Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 11 Юни 2009 00:44
Компютърна Включва - Нищо не показва на екрана ocastell Общи Хардуер Чат 1 3 юни 2009 06:49
C: Drive показва като E: Marsh57 Дискове & сменяемите носители 5 1-ви септември 2008 01:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc