![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| На някои получени имейли, където трябва да има снимка, аз съм се кутия с малко червен кръст в ъгъла. Изглежда има много съвети за преодоляване на този проблем, където тя се появява с XP SP2, но за съжаление, аз съм с 98SE и предложения за преодоляване на това не са валидни за тази OS. Проблемът изглежда съществуват в имейли от едно лице, по-специално така че не мисля, че е тази машина причинява това. Аз погледнах за настройки, за да позволи да бъдат показани снимки, но не може да намери нещо подходящо. Някой някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Дали заредени изображения като прикачени файлове или връзки са те? Може да се, че потребителят не ги пращам правилно, т.е. не си виновна, но техните.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Нито прикачени файлове, нито връзки - те са вградени изображения в текста на имейла. |
|
| |||
| |||
| Възможно е, че едно лице се изпраща нещата в нестандартен начин.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да Кликнете с десния бутон на Червения кръст и изберете Копирай Image място и след това отиват в Internet Explorer и го поставете какво сте копирали в адресната лента? Виж, ако това води картинката горе. Ако все пак това е червен кръст ли, че има човек, който го е изпратил е проблем. Аз не знам дали е възможно да Кликнете с десния бутон на Червения кръст, така че може да не работи.
|
| |||
| |||
| Ти си написал тези дефектни изображение имейлите идват от едно и също лице. Нейната че лицето, което се причинява проблема с не поставяне / включването / включително изображението правилно. Той / тя може да бъде несъзнателно поставяне на по-бърз достъп на изображението в имейл, вместо на действителния образ ... Така червените X. Един от начините е, когато това се случи с десния бутон на мишката щракнете върху файла и след това "Изпращане до" после "имейл получателя", тя пуска бърз достъп по имейл, а не реално файл. Този какво прави в мината с XP. Това звучи като имате нужда, за да разберете как този човек е да се образа на имейл. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Страницата не може да се показва за грешка при свързване | Blade110L | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 11 Юни 2009 00:44 |
| Компютърна Включва - Нищо не показва на екрана | ocastell | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 юни 2009 06:49 |
| C: Drive показва като E: | Marsh57 | Дискове & сменяемите носители | 5 | 1-ви септември 2008 01:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |