menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

OE6 obrázky nezobrazují

Reply

Thread Nástroje
Old 12. července 2008, 05:37
VJH
Člen Skupina

Default OE6 obrázky nezobrazují

Na některé obdržené e-maily, v nichž by měl být snímek, jsem sehnat krabice s malým červeným křížkem v rohu. Zdá se, že spousta rad o překonání tohoto problému, kde se vyskytuje, s XP SP2, ale bohužel, já jsem s použitím 98SE a návrhy na její překonání nejsou platné pro tento OS.

Problém se zdá, že existují v e-maily z jedné osobě tak si nemyslím, že je tento stroj způsobuje ji. Jsem se podíval na nastavení, které umožní snímky, které mají být zobrazeny, ale nemohou najít nic vhodného. Někdo nápad?
Old 15. července 2008, 09:14
Dárce Skupina

Snímky jsou načteny jako přílohy nebo jsou tyto odkazy? By mohlo být, že uživatel není odeslání je správně, tedy, ne vaší vinou, ale jejich.

Old 17. července 2008, 07:40
VJH
Člen Skupina

Ani přílohy ani odkazy - jsou vložené obrázky v textu e-mailu.
Old 18. červenec 2008, 04:05
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal VJH View Post
Ani přílohy ani odkazy - jsou vložené obrázky v textu e-mailu.
Je možné, že jedna osoba, která odesílá tak v non-standardním způsobem.

Old 24. července 2008, 06:47
Moderátor skupiny

Můžeš klikněte pravým tlačítkem myši na červený kříž a zvolte Kopírovat umístění obrázku a pak jít do aplikace Internet Explorer a vložit to, co jste zkopírovali do řádku adresy?

Uvidíme, jestli že přináší obraz nahoru. Pokud je stále červený kříž znáte ten, kdo poslal, že má problém.

Nevím, jestli je možné pravým tlačítkem myši na červený kříž, takže nemusí fungovat.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 5.února 2009, 00:30
Člen Skupina

Jste napsal tyto vadné grafické e-maily pocházejí od téže osoby. Jeho že osoba, která je příčinou problému není spojená / embedding / včetně obrázku správně. Ten může být nevědomky uvádět zkratku z obrázku do e-mailu namísto skutečného obrazu ... tak červené X. Jedním ze způsobů, jak se to stane, je-li soubor, klikněte pravým tlačítkem myši a pak "poslat" a pak "email příjemce", to znamená zkratku v e-mailu, nikoli skutečný obrázek. To, co dělá v mém pomocí xp.
Vypadá to, že budete muset zjistit, jak je tato osoba dostat obraz na e-mail.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Stránku nelze zobrazit chybu při připojení Blade110L Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 11. června 2009 00:44
Počítačové zapne - Nic Zobrazeno On Screen ocastell Obecné Hardware Chat 1 3. června 2009 06:49
C: Drive zobrazen jako E: Marsh57 Drives & Removable Media 5 1. Září 2008 01:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.