![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Na některé obdržené e-maily, v nichž by měl být snímek, jsem sehnat krabice s malým červeným křížkem v rohu. Zdá se, že spousta rad o překonání tohoto problému, kde se vyskytuje, s XP SP2, ale bohužel, já jsem s použitím 98SE a návrhy na její překonání nejsou platné pro tento OS. Problém se zdá, že existují v e-maily z jedné osobě tak si nemyslím, že je tento stroj způsobuje ji. Jsem se podíval na nastavení, které umožní snímky, které mají být zobrazeny, ale nemohou najít nic vhodného. Někdo nápad? |
|
| |||
| |||
| Snímky jsou načteny jako přílohy nebo jsou tyto odkazy? By mohlo být, že uživatel není odeslání je správně, tedy, ne vaší vinou, ale jejich.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ani přílohy ani odkazy - jsou vložené obrázky v textu e-mailu. |
|
| |||
| |||
| Je možné, že jedna osoba, která odesílá tak v non-standardním způsobem.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeš klikněte pravým tlačítkem myši na červený kříž a zvolte Kopírovat umístění obrázku a pak jít do aplikace Internet Explorer a vložit to, co jste zkopírovali do řádku adresy? Uvidíme, jestli že přináší obraz nahoru. Pokud je stále červený kříž znáte ten, kdo poslal, že má problém. Nevím, jestli je možné pravým tlačítkem myši na červený kříž, takže nemusí fungovat.
|
| |||
| |||
| Jste napsal tyto vadné grafické e-maily pocházejí od téže osoby. Jeho že osoba, která je příčinou problému není spojená / embedding / včetně obrázku správně. Ten může být nevědomky uvádět zkratku z obrázku do e-mailu namísto skutečného obrazu ... tak červené X. Jedním ze způsobů, jak se to stane, je-li soubor, klikněte pravým tlačítkem myši a pak "poslat" a pak "email příjemce", to znamená zkratku v e-mailu, nikoli skutečný obrázek. To, co dělá v mém pomocí xp. Vypadá to, že budete muset zjistit, jak je tato osoba dostat obraz na e-mail. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Stránku nelze zobrazit chybu při připojení | Blade110L | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 11. června 2009 00:44 |
| Počítačové zapne - Nic Zobrazeno On Screen | ocastell | Obecné Hardware Chat | 1 | 3. června 2009 06:49 |
| C: Drive zobrazen jako E: | Marsh57 | Drives & Removable Media | 5 | 1. Září 2008 01:43 |
| Thread Nástroje | |
| |