μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Οι εικόνες δεν εμφανίζονται OE6

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουλίου 2008, 05:37
VJH
Μέλος Ομάδα

Default Οι εικόνες δεν εμφανίζονται OE6

Σε ορισμένες λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου θα πρέπει να υπάρχει μια εικόνα, έχω αρχίσει ένα κουτί με λίγο κόκκινο σταυρό στη γωνία. Φαίνεται να υπάρχει άφθονο συμβουλές σχετικά με την υπέρβαση αυτού του προβλήματος, όπου παρουσιάζεται με XP SP2, αλλά, δυστυχώς, είμαι 98SE, χρησιμοποιώντας και τις προτάσεις για την υπέρβαση αυτή δεν ισχύει για αυτό το OS.

Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχουν σε ηλεκτρονικά μηνύματα από το ένα πρόσωπο, ιδίως προκειμένου να μην νομίζετε ότι είναι αυτό το μηχάνημα που προκαλούν την αλλαγή αυτή. Έχω έψαξε για ρυθμίσεις για να επιτρέψει τις εικόνες που θα εμφανίζονται, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειάζεται. Όποιος οποιεσδήποτε ιδέες;
Old 15 Ιουλ 2008, 09:14
Ομάδα Δωρητών

Είναι οι εικόνες που φορτώνονται ως συνημμένα ή είναι δεσμούς; Θα μπορούσε να είναι ότι ο χρήστης δεν είναι σωστά την αποστολή τους, δηλαδή, δεν φταις εσύ, αλλά τα δικά τους.

Old 17η Ιουλίου 2008, 07:40
VJH
Μέλος Ομάδα

Δεν συνημμένα δεν σύνδεσμοι - είναι ενσωματωμένες εικόνες στο κείμενο του email.
Old 18η Ιουλ 2008, 04:05
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας VJH View Post
Δεν συνημμένα δεν σύνδεσμοι - είναι ενσωματωμένες εικόνες στο κείμενο του email.
Θα μπορούσε να είναι ότι ένα πρόσωπο που αποστέλλει υλικό σε μη τυποποιημένο τρόπο.

Old 24 Ιούλη 2008, 06:47
Συντονιστής Ομάδας

Μπορείτε να κάντε δεξί κλικ για τον Ερυθρό Σταυρό και επιλέξτε Αντιγραφή εικόνας Τοποθεσία και στη συνέχεια σε Internet Explorer και να επικολλήσετε αυτό που αντιγράψατε στην μπάρα διεύθυνσης;

Δες αν η εικόνα που θα μπορεί να συσταθεί. Αν είναι ακόμη ένα κόκκινο σταυρό γνωρίζετε το πρόσωπο που την απέστειλε έχει ένα πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να δεξί κλικ πάνω του Ερυθρού Σταυρού ώστε να μπορεί να μη λειτουργεί.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 5 Φεβρουαρίου 2009, 00:30
Μέλος Ομάδα

Γράφετε αυτά τα ελαττωματικά εικόνα emails προέρχονται από το ίδιο πρόσωπο. Το εν λόγω πρόσωπο που προκαλεί το πρόβλημα με το να μην συνδέονται / ενσωμάτωση / συμπεριλαμβανομένης της εικόνας σωστά. Εκείνος μπορεί να αγνοία διάθεση συντόμευση της εικόνας στο email αντί της πραγματικής εικόνας ... έτσι το κόκκινο x. Ένας τρόπος για αυτό που συμβαίνει είναι όταν κάνετε δεξιό κλικ σε ένα αρχείο και, στη συνέχεια, "για να στείλετε" τότε "email αποδέκτης», τοποθετεί μια συντόμευση στο email, δεν το πραγματικό αρχείο. Thats τι κάνει στο ορυχείο χρησιμοποιώντας XP.
Μοιάζει θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο το πρόσωπο αυτό να είναι η εικόνα στο email.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Page δεν μπορεί να εμφανιστεί σφάλμα κατά τη σύνδεση Blade110L Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 11 Ιουν 2009 00:44
Ενεργοποιεί Υπολογιστών - Τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη ocastell Γενική Συζήτηση Hardware 1 3η Ιουν 2009 06:49
C: Drive εμφανίζονται ως Ε: Marsh57 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 1η Σεπ 2008 01:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.