manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Slike OE6 ne prikazuje

Reply

Thread Tools
Old 12 srp 2008, 05:37
VJH
Member Group

Default Slike OE6 ne prikazuje

Na određenim primljene e-mailove, gde bi trebalo biti sliku, ja sam uzimajući okvir s malo crvenog križa u kutu. Ima činiti se biti dosta savjete o prevladavanju tog problema u kojima se javlja sa XP SP2, ali nažalost, ja sam koristeći 98SE i prijedloge za prevazilaženje to ne vrijedi za ovaj OS.

Čini se da problem postoji u porukama e-pošte s jedne osobe, posebice stoga ne mislim da je ovaj stroj uzrok tome. Ja sam gledao za postavke kako bi se omogućilo da se prikazuje slika, ali ne može naći nešto prikladno. Svatko bilo koji ideja?
Old 15 srp 2008, 09:14
Donatorska Grupa

Jesu li slike učitava kao privitke ili su oni linkovi? Može biti da korisnik ne šalje ih pravilno, tj. nije tvoja krivica, nego pripada.

Old 17 srp 2008, 07:40
VJH
Member Group

Ni privitaka niti linkovi - oni su smjesteni slike unutar teksta u poruku e-pošte.
Old 18 srp 2008, 04:05
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by VJH View Post
Ni privitaka niti linkovi - oni su smjesteni slike unutar teksta u poruku e-pošte.
Moglo bi se da jedna osoba šalje stvari u nestandardna način.

Old 24 srp 2008, 06:47
Moderator / ica grupe

Možete li pravo kliknite na crveni križ i odaberite Copy Image Location i potom otići u Internet Exploreru i zalijepite ono što ste kopirali u adresnu traku?

Vidite li da donosi sliku gore. Ako je još uvijek crveni križ znate osobe koja je poslala ima problem.

Ne znam, ako je moguće pravo kliknite na crveni križ, tako da svibanj neće raditi.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 5. veljače 2009, 00:30
Member Group

Napisao si ti neispravan image e-poruke dolaze iz iste osobe. Njegov je osoba, koja je uzrok problemu ne pridaje / umetanje / uključujući slike pravilno. On / ona svibanj biti nesvjesno stavljanje prečac za sliku u poruci e-pošte umjesto stvarne slike ... tako da je crveni X. Jedan od načina je to dogodi kada desnom tipkom miša kliknite datoteku, a zatim "send to" onda "primatelja e-pošte", ona mjesta prečac u poruci e-pošte, a ne stvarne datoteke. Taj što to čini u mojoj koristeći XP.
To zvuči kao da je potrebno da saznate kako se ta osoba je dobivanje slike na e-poštu.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Stranica nije moguće prikazati pogreške kada je priključena Blade110L Web Browsers & FTP Klijenti 0 11. lipnja 2009 00:44
Računalo uključuje - Ništa prikazanih na zaslonu ocastell General Hardware Chat 1 3. lipnja 2009 06:49
C: diska prikazan kao E: Marsh57 Drives & Izmjenjivi mediji 5 1. rujan 2008 01:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.