![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na određenim primljene e-mailove, gde bi trebalo biti sliku, ja sam uzimajući okvir s malo crvenog križa u kutu. Ima činiti se biti dosta savjete o prevladavanju tog problema u kojima se javlja sa XP SP2, ali nažalost, ja sam koristeći 98SE i prijedloge za prevazilaženje to ne vrijedi za ovaj OS. Čini se da problem postoji u porukama e-pošte s jedne osobe, posebice stoga ne mislim da je ovaj stroj uzrok tome. Ja sam gledao za postavke kako bi se omogućilo da se prikazuje slika, ali ne može naći nešto prikladno. Svatko bilo koji ideja? |
|
| |||
| |||
| Jesu li slike učitava kao privitke ili su oni linkovi? Može biti da korisnik ne šalje ih pravilno, tj. nije tvoja krivica, nego pripada.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ni privitaka niti linkovi - oni su smjesteni slike unutar teksta u poruku e-pošte. |
|
| |||
| |||
| Moglo bi se da jedna osoba šalje stvari u nestandardna način.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li pravo kliknite na crveni križ i odaberite Copy Image Location i potom otići u Internet Exploreru i zalijepite ono što ste kopirali u adresnu traku? Vidite li da donosi sliku gore. Ako je još uvijek crveni križ znate osobe koja je poslala ima problem. Ne znam, ako je moguće pravo kliknite na crveni križ, tako da svibanj neće raditi.
|
| |||
| |||
| Napisao si ti neispravan image e-poruke dolaze iz iste osobe. Njegov je osoba, koja je uzrok problemu ne pridaje / umetanje / uključujući slike pravilno. On / ona svibanj biti nesvjesno stavljanje prečac za sliku u poruci e-pošte umjesto stvarne slike ... tako da je crveni X. Jedan od načina je to dogodi kada desnom tipkom miša kliknite datoteku, a zatim "send to" onda "primatelja e-pošte", ona mjesta prečac u poruci e-pošte, a ne stvarne datoteke. Taj što to čini u mojoj koristeći XP. To zvuči kao da je potrebno da saznate kako se ta osoba je dobivanje slike na e-poštu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Stranica nije moguće prikazati pogreške kada je priključena | Blade110L | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 11. lipnja 2009 00:44 |
| Računalo uključuje - Ništa prikazanih na zaslonu | ocastell | General Hardware Chat | 1 | 3. lipnja 2009 06:49 |
| C: diska prikazan kao E: | Marsh57 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 1. rujan 2008 01:43 |
| Thread Tools | |
| |