kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

OE6 képek nem jelennek meg

Reply

Téma eszközök
Old Július 12 2008, 05:37
VJH
Csoport tagja

Default OE6 képek nem jelennek meg

Egyes kapott e-mailt, ha kell a kép, én kapok egy doboz egy kis piros kereszt a sarkon. Úgy tűnik, hogy sok tanácsot e probléma leküzdésére, amennyiben ez megtörténik az XP SP2, de sajnos, én használ 98SE, és a javaslatokat leküzdésükben nem érvényes ez a OS.

A problémát úgy tűnik, hogy létezik az e-mailek egy személy különösen azért nem hiszem, hogy ez a gép okozza azt. Nekem van keresett beállításokat, hogy a képek is megjelennek, de nem talál semmit megfelelő. Bárki, bármilyen ötlet?
Old Július 15 2008, 09:14
Donor Group

A képek betöltésre mellékletként vagy azok kapcsolatok? Lehet, hogy a felhasználó nem küld nekik megfelelő, azaz nem a te hibád, hanem az övék.

Old Július 17 2008, 07:40
VJH
Csoport tagja

Sem a mellékleteket sem linkek - vannak jelen a képek a szöveget az e-mailt.
Old Július 18 2008, 04:05
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by VJH View Post
Sem a mellékleteket sem linkek - vannak jelen a képek a szöveget az e-mailt.
Lehet, hogy az egyik személy a küldő cucc egy nem szokványos módon.

Old Július 24 2008, 06:47
Moderátor Csoport

Tud jobb klikk a piros kereszt és válassza a Copy Image Location majd be az Internet Explorer-be, amit másolni a címsorban?

Nézd meg, hogy hozza ki a képet. Ha ez még mindig egy piros kereszt tudod, az a személy, aki elküldte azt a problémát.

Nem tudom, lehet, hogy jobb klikk a piros kereszt, így nem működik.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Február 5, 2009, 00:30
Csoport tagja

Azt írta ezeket a hibás képet e-mailek érkeznek ugyanaz a személy. Az, hogy a személy okozza a problémát, nem tulajdonít / beágyazott / beleértve a kép helyesen. Ő is tudatlanul forgalomba egy parancsikont a képet az e-mail helyett a valós képet ... így a piros x. Az egyik módszer az, amikor ez megtörténik, akkor jobb klikk a fájlra, majd a "Küldés", majd "címzett e-mail", meg hely egy parancsikont az e-mailben, nem valós kép. Amit mi nem az enyém használ XP.
Úgy hangzik, mint te kell találni arra, hogy ez a személy tényleg a képet az e-mailt.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A lap nem jeleníthető meg hiba, ha csatlakozik Blade110L Web böngésző és FTP Clients 0 11. június 2009 00:44
Számítógép bekapcsol - Semmi Megjelenítések On Screen ocastell Általános fémáru Chat 1 3. június 2009 06:49
C: meghajtó megjelenik az E: Marsh57 Drives & Removable Media 5 1. Szeptember 2008 01:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.