![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Egyes kapott e-mailt, ha kell a kép, én kapok egy doboz egy kis piros kereszt a sarkon. Úgy tűnik, hogy sok tanácsot e probléma leküzdésére, amennyiben ez megtörténik az XP SP2, de sajnos, én használ 98SE, és a javaslatokat leküzdésükben nem érvényes ez a OS. A problémát úgy tűnik, hogy létezik az e-mailek egy személy különösen azért nem hiszem, hogy ez a gép okozza azt. Nekem van keresett beállításokat, hogy a képek is megjelennek, de nem talál semmit megfelelő. Bárki, bármilyen ötlet? |
|
| |||
| |||
| A képek betöltésre mellékletként vagy azok kapcsolatok? Lehet, hogy a felhasználó nem küld nekik megfelelő, azaz nem a te hibád, hanem az övék.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Sem a mellékleteket sem linkek - vannak jelen a képek a szöveget az e-mailt. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy az egyik személy a küldő cucc egy nem szokványos módon.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tud jobb klikk a piros kereszt és válassza a Copy Image Location majd be az Internet Explorer-be, amit másolni a címsorban? Nézd meg, hogy hozza ki a képet. Ha ez még mindig egy piros kereszt tudod, az a személy, aki elküldte azt a problémát. Nem tudom, lehet, hogy jobb klikk a piros kereszt, így nem működik.
|
| |||
| |||
| Azt írta ezeket a hibás képet e-mailek érkeznek ugyanaz a személy. Az, hogy a személy okozza a problémát, nem tulajdonít / beágyazott / beleértve a kép helyesen. Ő is tudatlanul forgalomba egy parancsikont a képet az e-mail helyett a valós képet ... így a piros x. Az egyik módszer az, amikor ez megtörténik, akkor jobb klikk a fájlra, majd a "Küldés", majd "címzett e-mail", meg hely egy parancsikont az e-mailben, nem valós kép. Amit mi nem az enyém használ XP. Úgy hangzik, mint te kell találni arra, hogy ez a személy tényleg a képet az e-mailt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A lap nem jeleníthető meg hiba, ha csatlakozik | Blade110L | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 11. június 2009 00:44 |
| Számítógép bekapcsol - Semmi Megjelenítések On Screen | ocastell | Általános fémáru Chat | 1 | 3. június 2009 06:49 |
| C: meghajtó megjelenik az E: | Marsh57 | Drives & Removable Media | 5 | 1. Szeptember 2008 01:43 |
| Téma eszközök | |
| |