פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

לא יוצגו תמונות OE6

Reply

שרשרת כלים
Old יולי 12 2008, 05:37
VJH
חבר קבוצת

Default לא יוצגו תמונות OE6

מסוימות קיבלו הודעות דוא"ל, שם יש תמונה, אני מקבל את התיבה עם קצת אדום לחצות את הפינה. נראה שיש הרבה עצות לגבי להתגבר על בעיה זו, שבו מתרחשת עם XP SP2, אך למרבה הצער, אני משתמש ב 98SE ואת הצעות להתגבר על זה הם לא חוקי עבור מערכת הפעלה זו.

הבעיה נראה כי קיימות הודעות דוא"ל של אדם אחד בפרט לא חושב כך הוא מכונה זו גורמת אותה. יש לי הסתכל על הגדרות כדי לאפשר תמונות שיוצגו אבל לא מוצאת משהו מתאים. כל אחד כל הרעיונות?
Old 15 יולי 2008, 09:14
קבוצת תורמים

האם התמונות נטענות כקבצים מצורפים קישורים או הם? יכול להיות כי המשתמש הוא לא שולח להם באופן נכון, כלומר, לא אשמתך אבל שלהם.

Old 17 יולי 2008, 07:40
VJH
חבר קבוצת

גם וגם קישורים מצורפים - הם מוטבעות תמונות בתוך הטקסט של דוא"ל.
Old 18 יולי 2008, 04:05
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי VJH View Post
גם וגם קישורים מצורפים - הם מוטבעות תמונות בתוך הטקסט של דוא"ל.
זה יכול להיות שזה אחד הדברים שולח ב שאינה בדרך הרגילה.

Old 24 יולי 2008, 06:47
מנהל קבוצת

האם אתה יכול ימין לחץ על הצלב האדום ובחר העתק מיקום תמונה ולאחר מכן נכנס לאינטרנט אקספלורר ולהדביק את מה שאתה מועתק לתוך שורת הכתובת?

נראה אם זה מביא את התמונה למעלה. אם הוא עדיין אדום לעבור אתה מכיר את האדם ששלח את זה יש בעיה.

אני לא יודע אם זה אפשרי לימין לחץ על הצלב האדום, כך שהוא לא יפעלו.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 5 פבואר 2009, 00:30
חבר קבוצת

כתבת את התמונה פגומה דוא"ל באים מאותו אדם. את אותו אדם אשר גורמת לבעיה בכך שלא מצרף / Embedding / כולל את התמונה בצורה נכונה. הוא / היא עלול להיות בלא יודעין למקם את קיצור הדרך של התמונה לתוך דוא"ל במקום בפועל את התמונה ... כך אדום X. דרך אחת היא כאשר זה קורה לך זכות לוחץ על קובץ ולאחר מכן "שלח אל" ולאחר מכן "נמען דואר אלקטרוני", הוא מציב קיצור של דואר אלקטרוני, לא קובץ אמיתי. Thats מה היא עושה שימוש ב-XP שלי.
זה נשמע כאילו אתה צריך לדעת כיצד אדם זה הוא מקבל את התמונה בדוא"ל.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לא ניתן להציג דף שגיאה כאשר מחובר Blade110L דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 11th יוני 2009 00:44
הופכת את המחשב ב - שום דבר לא הוצג על המסך ocastell כללי חומרה צ 'אט 1 3rd יוני 2009 06:49
C: כונן מוצגת דואר: Marsh57 כוננים & נשלפת 5 1 ספטמבר 2008 01:43
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.