![]() |
|
| |||
| |||
| מסוימות קיבלו הודעות דוא"ל, שם יש תמונה, אני מקבל את התיבה עם קצת אדום לחצות את הפינה. נראה שיש הרבה עצות לגבי להתגבר על בעיה זו, שבו מתרחשת עם XP SP2, אך למרבה הצער, אני משתמש ב 98SE ואת הצעות להתגבר על זה הם לא חוקי עבור מערכת הפעלה זו. הבעיה נראה כי קיימות הודעות דוא"ל של אדם אחד בפרט לא חושב כך הוא מכונה זו גורמת אותה. יש לי הסתכל על הגדרות כדי לאפשר תמונות שיוצגו אבל לא מוצאת משהו מתאים. כל אחד כל הרעיונות? |
|
| |||
| |||
| האם התמונות נטענות כקבצים מצורפים קישורים או הם? יכול להיות כי המשתמש הוא לא שולח להם באופן נכון, כלומר, לא אשמתך אבל שלהם.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| גם וגם קישורים מצורפים - הם מוטבעות תמונות בתוך הטקסט של דוא"ל. |
|
| |||
| |||
| זה יכול להיות שזה אחד הדברים שולח ב שאינה בדרך הרגילה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול ימין לחץ על הצלב האדום ובחר העתק מיקום תמונה ולאחר מכן נכנס לאינטרנט אקספלורר ולהדביק את מה שאתה מועתק לתוך שורת הכתובת? נראה אם זה מביא את התמונה למעלה. אם הוא עדיין אדום לעבור אתה מכיר את האדם ששלח את זה יש בעיה. אני לא יודע אם זה אפשרי לימין לחץ על הצלב האדום, כך שהוא לא יפעלו.
|
| |||
| |||
| כתבת את התמונה פגומה דוא"ל באים מאותו אדם. את אותו אדם אשר גורמת לבעיה בכך שלא מצרף / Embedding / כולל את התמונה בצורה נכונה. הוא / היא עלול להיות בלא יודעין למקם את קיצור הדרך של התמונה לתוך דוא"ל במקום בפועל את התמונה ... כך אדום X. דרך אחת היא כאשר זה קורה לך זכות לוחץ על קובץ ולאחר מכן "שלח אל" ולאחר מכן "נמען דואר אלקטרוני", הוא מציב קיצור של דואר אלקטרוני, לא קובץ אמיתי. Thats מה היא עושה שימוש ב-XP שלי. זה נשמע כאילו אתה צריך לדעת כיצד אדם זה הוא מקבל את התמונה בדוא"ל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא ניתן להציג דף שגיאה כאשר מחובר | Blade110L | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 11th יוני 2009 00:44 |
| הופכת את המחשב ב - שום דבר לא הוצג על המסך | ocastell | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 3rd יוני 2009 06:49 |
| C: כונן מוצגת דואר: | Marsh57 | כוננים & נשלפת | 5 | 1 ספטמבר 2008 01:43 |
| שרשרת כלים | |
| |