![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dėl tam tikrų gautus laiškus, kur turėtų būti vaizdas, gaunu dėžę su maža raudona kryželiu kampe. Atrodo, daug patarimų apie išspręsti šią problemą, kai tik jis pavartojamas su XP SP2, bet, deja, aš naudoju 98SE ir įveikti jos pasiūlymai galioja ne šios OS. Atrodo, kad problema egzistuoja laiškus iš vieno asmens, visų pirma todėl nemanau, kad tai yra mašina sukelia jį. Aš ieškojau nustatymus paveikslėlius dėti gali rodyti, bet negali rasti nieko tinkama. Anyone any ideas? |
|
| |||
| |||
| Ar įkelti paveikslėlius kaip priedus arba jie yra nuorodos? Gali būti, kad vartotojas yra ne siųsti juos tinkamai, ty, ne jūsų kaltė, bet jiems.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Nei priedai, nei nuorodų - juos įterpti atvaizdus pagal laiško tekstą. |
|
| |||
| |||
| Tai gali būti, kad vienas asmuo siunčia turinio nestandartiniai būdu.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite dešiniuoju pelės klavišu ant Raudonojo Kryžiaus ir pasirinkite Copy Image Location tada eikite į Internet Explorer ir įklijuokite ką nukopijuoti į adreso laukelį? Pažiūrėkite, kad duoda vaizdas up. Jei jis vis dar Raudonojo Kryžiaus pažįstate asmenį, kuris išsiuntė jos problema. Nežinau, jei tai įmanoma dešiniuoju pelės klavišu ant Raudonojo Kryžiaus todėl ji gali neveikti.
|
| |||
| |||
| Jūs parašė klaidingas vaizdas laiškus iš to paties asmens. Jo, kad asmuo, kuris sukelia problemą ne pridedant / embedding / įskaitant vaizdas teisingai. Jis / ji gali nesąmoningai pradėti paveikslėlio nuoroda į vietoj faktinių vaizdą elektroniniu paštu ... taigi raudona X. Vienas iš būdų tai atsitinka, kai jums dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite failą ir tada "Siųsti", tada "laiško gavėjas", jis pateikia nuorodą į laišką, o ne realus failas. Thats what ji minų naudodami XP. Tai skamba kaip Jums reikia sužinoti, kaip šis asmuo yra gauti vaizdą elektroniniu paštu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Puslapis negali būti parodytas klaidos pranešimas, kai prijungtas | Blade110L | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 11, 2009 00:44 |
| Kompiuteris įsijungia, - Nothing rodomas ekrane | ocastell | General Hardware Chat | 1 | 3 birželis 2009 06:49 |
| C: disko rodomas kaip E: | Marsh57 | Drives & Removable Media | 5 | 1 rugsėjis 2008 01:43 |
| Temos įrankiai | |
| |