rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

OE6 Obrazy nie są wyświetlane

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 lipca 2008, 05:37
VJH
Członek grupy

Default OE6 Obrazy nie są wyświetlane

Na niektórych otrzymanych e-maili, w których nie powinno być zdjęcie, Ja dostaję pudełko z małym czerwonym krzyżem w rogu. Wydaje się mnóstwo porad na temat przezwyciężenia tego problemu, jeżeli występuje z XP z dodatkiem SP2, ale niestety, jestem za pomocą 98SE i sugestie do pokonania nie są ważne dla tego OS.

Problem wydaje się istnieć w e-mailach od jednej osoby, w szczególności tak nie uważamy, że jest to maszyna powodują. Mam szukaliśmy ustawienia, aby umożliwić zdjęcia mają być wyświetlane, ale nie może znaleźć coś właściwe. Każdy jakieś pomysły?
Old 15 lipca 2008, 09:14
Grupa dawcy

Czy obrazy załadowany jako załączniki lub są linki? Może się zdarzyć, że użytkownik nie jest wysyłając je prawidłowo, tj. nie twoja wina, ale ich.

Old 17 lipca 2008, 07:40
VJH
Członek grupy

Ani załączników ani linków - są one osadzone obrazy w tekście wiadomości e-mail.
Old 18 lipca 2008, 04:05
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by VJH View Post
Ani załączników ani linków - są one osadzone obrazy w tekście wiadomości e-mail.
Może to być, że jedna osoba jest wysyłanie rzeczy w sposób niestandardowy.

Old 24 lipiec 2008, 06:47
Moderator grupy

Czy można kliknąć prawym przyciskiem myszy na czerwonym krzyżem i wybierz Kopiuj lokalizację obrazu, a następnie przejść do programu Internet Explorer i wklej co skopiowany w pasku adresu?

Zobacz, jeżeli przynosi obrazu. Jeśli nadal jest czerwonym krzyżem znasz osobę, która wysłała ma problemu.

Nie wiem, czy możliwe jest kliknąć prawym przyciskiem myszy na czerwony krzyż, tak to może nie działać.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 5 lutego 2009, 00:30
Członek grupy

You wrote tych wadliwego obrazu e-maile pochodzą z tej samej osoby. Jej, że osoba, która jest przyczyną problemu, nie załączając / embedding / w tym obraz prawidłowo. On / ona może być nieświadomie umieszczenie skrótu do obrazu w wiadomości e-mail zamiast rzeczywistego obrazu ... więc czerwony X. Jednym ze sposobów takiej sytuacji jest po kliknięciu prawym przyciskiem myszy plik, a następnie "wyślij", a następnie "e-mail odbiorcy", to skrót miejsc w wiadomości e-mail, a nie rzeczywistym pliku. Thats co to robi w kopalni przy użyciu XP.
Brzmi to jak chcesz dowiedzieć się, jak ta osoba jest uzyskanie obrazu do wiadomości e-mail.
Reply

Register

Zakładki