![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Na niektórych otrzymanych e-maili, w których nie powinno być zdjęcie, Ja dostaję pudełko z małym czerwonym krzyżem w rogu. Wydaje się mnóstwo porad na temat przezwyciężenia tego problemu, jeżeli występuje z XP z dodatkiem SP2, ale niestety, jestem za pomocą 98SE i sugestie do pokonania nie są ważne dla tego OS. Problem wydaje się istnieć w e-mailach od jednej osoby, w szczególności tak nie uważamy, że jest to maszyna powodują. Mam szukaliśmy ustawienia, aby umożliwić zdjęcia mają być wyświetlane, ale nie może znaleźć coś właściwe. Każdy jakieś pomysły? |
|
| |||
| |||
| Czy obrazy załadowany jako załączniki lub są linki? Może się zdarzyć, że użytkownik nie jest wysyłając je prawidłowo, tj. nie twoja wina, ale ich.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ani załączników ani linków - są one osadzone obrazy w tekście wiadomości e-mail. |
|
| |||
| |||
| Może to być, że jedna osoba jest wysyłanie rzeczy w sposób niestandardowy.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy można kliknąć prawym przyciskiem myszy na czerwonym krzyżem i wybierz Kopiuj lokalizację obrazu, a następnie przejść do programu Internet Explorer i wklej co skopiowany w pasku adresu? Zobacz, jeżeli przynosi obrazu. Jeśli nadal jest czerwonym krzyżem znasz osobę, która wysłała ma problemu. Nie wiem, czy możliwe jest kliknąć prawym przyciskiem myszy na czerwony krzyż, tak to może nie działać.
|
| |||
| |||
| You wrote tych wadliwego obrazu e-maile pochodzą z tej samej osoby. Jej, że osoba, która jest przyczyną problemu, nie załączając / embedding / w tym obraz prawidłowo. On / ona może być nieświadomie umieszczenie skrótu do obrazu w wiadomości e-mail zamiast rzeczywistego obrazu ... więc czerwony X. Jednym ze sposobów takiej sytuacji jest po kliknięciu prawym przyciskiem myszy plik, a następnie "wyślij", a następnie "e-mail odbiorcy", to skrót miejsc w wiadomości e-mail, a nie rzeczywistym pliku. Thats co to robi w kopalni przy użyciu XP. Brzmi to jak chcesz dowiedzieć się, jak ta osoba jest uzyskanie obrazu do wiadomości e-mail. |
![]() |
|
| Zakładki |