![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na niektoré prijaté e-maily, v ktorých by mal byť snímku, jsem sehnat škatule s malým červeným krížikom v rohu. Zdá sa, že spousta rad o prekonanie tohto problému, kde sa vyskytuje, s XP SP2, ale bohužiaľ, já jsem s použitím 98SE a návrhy na jej prekonanie nie sú platné pre tento OS. Problém sa zdá, že existujú v e-maily z jednej osobe tak si nemyslím, že je tento stroj spôsobuje ju. Som sa pozrel na nastavenie, ktoré umožní snímky, ktoré majú byť zobrazené, ale nemôžu nájsť nič vhodného. Niekto nápad? |
|
| |||
| |||
| Snímky sú nahraté ako prílohy alebo sú tieto odkazy? By mohlo byť, že používateľ nie je odoslania je správne, teda, nie vašou vinou, ale ich.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ani prílohy ani odkazy - sú vložené obrázky v texte e-mailu. |
|
| |||
| |||
| Je možné, že jedna osoba, ktorá odosiela aj v non-štandardným spôsobom.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeš kliknite pravým tlačidlom myši na červený kríž a vyberte Kopírovať umiestnenie obrázku a potom ísť do programu Internet Explorer a vložiť to, čo ste skopírovali do riadku adresy? Uvidíme, jestli že prináša obraz hore. Ak je stále červený kríž poznáte ten, kto poslal, že má problém. Nevím, jestli je možné pravým tlačidlom myši na červený kríž, takže nemusia fungovať.
|
| |||
| |||
| Ste Napísal tieto chybné grafické e-maily pochádzajú od tej istej osoby. Jeho že osoba, ktorá je príčinou problému nie je spojená / embedding / vrátane obrázku správne. Ten môže byť nevedomky uvádzať skratku z obrázka do e-mailu namiesto skutočného obrazu ... tak červené X. Jedným zo spôsobov, ako sa to stane, ak je súbor, kliknite pravým tlačidlom myši a potom "poslať" a potom "email príjemcu", to znamená skratku v e-mailu, nie skutočný obrázok. To, čo robí v mojom pomocou xp. Vyzerá to, že budete musieť zistiť, ako je táto osoba dostať obraz na e-mail. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Stránka sa nedá zobraziť chybu pri pripojení | Blade110L | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 11. júna 2009 00:44 |
| Počítačové zapne - Nič Zobrazené On Screen | ocastell | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 3. júna 2009 06:49 |
| C: Drive zobrazený ako E: | Marsh57 | Drives & Removable Media | 5 | 1. September 2008 01:43 |
| Thread Tools | |
| |