мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Слике ОЕ6 не приказује

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 срп 2008, 05:37
Мембер Гроуп

Default Слике ОЕ6 не приказује

На одређеним примљене е-маилове, где би требало да буде слику, ја сам узимајући оквир са мало црвеног крста у углу. Има чинити се да буде доста савете о превазилажења тог проблема у којима се јавља са КСП СП2, али нажалост, ја сам помоћу 98СЕ и предлоге за превазилажење то не важи за овај ОС.

Чини се да постоји проблем у порукама е-поште са једног лица, посебно зато не мислим да је овај машина узрок томе. Ја сам гледао за подешавања како би се омогућило да се приказује слика, али не може наћи нешто прикладно. Цвако било који идеја?
Old 15 срп 2008, 09:14
Донаторска Група

Јесу ли слике учитава као прилоге или су они линкови? Може бити да корисник не шаље их исправно, тј није твоја кривица, него припада.

Old 17 срп 2008, 07:40
Мембер Гроуп

Ни прилога нити линкови - они су смјештени слике унутар текста у поруку е-поште.
Old 18 срп 2008, 04:05
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ВЈХ View Post
Ни прилога нити линкови - они су смјештени слике унутар текста у поруку е-поште.
Могло би се да једна особа шаље ствари у нестандардни начин.

Old 24 срп 2008, 06:47
Модератор / ица групе

Можете ли право кликните на црвени крст и изаберите Цопы Имаге Лоцатион и потом отићи у Интернет Експлорер и налепите оно што сте копирали у за адресе?

Видите ли да доноси слику горе. Ако је још увек црвени крст знате особе која је послала има проблем.

Не знам, ако је могуће право кликните на црвени крст, тако да мај неће радити.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 5. Мар 2009, 00:30
Мембер Гроуп

Написао си ти неисправан имаге е-поруке долазе из исте особе. Његов је особа, која је узрок проблему не придаје / уметање / укључујући слике правилно. Он / она мај бити аутоматски стављање пречицу за слику у поруци е-поште уместо стварне слике ... тако да је црвени Кс. Један од начина је то догоди када десним тастером миша кликните на датотеку, а затим "сенд то" онда "прималаца е-поште", она места пречицу у поруци е-поште, а не стварне датотеке. Тај што то чини у мојој користећи КСП.
То звучи као да је потребно да сазнате како да се та особа је добијање слике на е-пошту.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц