![]() |
|
| |||
| |||
| Belirli alınan e-postaların üzerine, burada bir resim, ben köşede küçük bir kırmızı haç olan bir kutu alıyorum olmalıdır. Bu sorun burada XP SP2 ile oluşur üstesinden hakkında tavsiyeler bol, ama ne yazık ki olması için, 98SE ve üstesinden gelinmesi için öneri kullanıyorum gibi bu işletim sistemi için geçerli değildir. Sorun e-postalar özellikle bir kişi, bu nedenle bu makineye neden olduğunu sanmıyorum var görünüyor. Ben ayarları için resimler ama gösterilmek için uygun bir şey bulamazsanız izin vermek baktım var. Herkes herhangi bir fikir? |
|
| |||
| |||
| Görüntüleri ek olarak yüklenen veya bağlantılar nedir? Bu kullanıcı doğru değil, senin hatan ama onlar yani onları gönderme değildir olabilir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ne ekleri de bağlantılar - bu e-posta metni içerisinde fotoğraf katıştırılır. |
|
| |||
| |||
| Bu, bir kişi de standart olmayan şekilde şeyler gönderiyor olabilir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kızıl Haç ve Görüntü Kopyala Yere miyim sağ tıklatın ve sonra Internet Explorer ve size adres çubuğuna ne kopyalanmaz yapıştırın girmek? Eğer bu kadar görüntü sağlar bakın. Eğer hala kırmızı kim bir sorunu var gönderen kişinin çapraz olduğunu biliyorum. Ben eğer sağ tıklayın kırmızı haç üzerinde mümkün böylece çalışmayabilir bilmiyorum.
|
| |||
| |||
| Sen de aynı kişiden gelen e-postalar bu hatalı görüntü yazdı. Bu o kişinin doğru / katıştırma / görüntü dahil bağlama değil sorun neden oluyor. O bilmeden gerçek görüntü yerine e-posta olarak görüntünün bir kısayol yerleştirmek olabilir ... böylece kırmızı x. Bu durumda bir yolu zaman sağ tıklayıp bir dosya ve sonra "e-posta alıcısı" sonra "gönderin", bu e-posta olarak değil, gerçek dosya bir kısayol yerleştirir. Bu ne benim XP kullanarak yapar. Gibi bu kişinin e-posta için görüntü elde ettiğini öğrenmek gerekir Bu sesler. |
![]() |
|
| Bookmarks |