менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

OE6 зображення не відображаються

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 липня 2008, 05:37
VJH
Член групи

Default OE6 зображення не відображаються

Про деякі отриманих листів, там, де повинна бути фотографія, я отримую вікно з маленьким червоним хрестом в кутку. Там, здається, багато порад про подолання цієї проблеми, де це відбувається з XP SP2, але, на жаль, я використовую 98SE і пропозиції щодо її подолання не підходить для цієї ОС.

Проблема здається, існують в електронній пошті від одного людини, в зокрема, так що не думаю, що ця машина викликає його. Я шукав настройки, щоб знімків, які будуть відображатися, але не можуть нічого знайти відповідне. Нікому ідеї?
Old 15 липня 2008, 09:14
Донор групи

Чи є зображення завантажуються у вигляді вкладення або вони спонсорів? Може бути, що користувач не посилає їх правильно, тобто не ваша вина, але їх.

Old 17 липня 2008, 07:40
VJH
Член групи

Ні вкладення, ні посилання - вони вбудовані зображення в текст листа.
Old 18 липня 2008, 04:05
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав VJH View Post
Ні вкладення, ні посилання - вони вбудовані зображення в текст листа.
Це може бути, що одна людина направляє матеріал у нестандартним чином.

Old 24 липня 2008, 06:47
Модератор групи

Чи можете ви клацніть правою кнопкою мишки на червоний хрест і виберіть Копіювати розташування зображення і знову повертатися в Internet Explorer і вставити те, що ви скопіювали в адресному рядку?

Дивіться, якщо це приносить зображення вгору. Якщо він як і раніше червоний хрест ви знаєте, людина, що послав його проблема.

Я не знаю, якщо це можливо, щоб правою кнопкою мишки на червоний хрест, щоб вона не може працювати.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 5 лютого 2009, 00:30
Член групи

Ви писали ці дефектні зображення листи приходять з тією ж особою. Її той чоловік, який викликає проблему, не надаючи / вкладень / у тому числі зображення правильно. Він / вона може бути несвідомо розміщення контекстної зображення в електронній пошті, а не реальне зображення ... Таким чином, червоний X. Один зі способів це відбувається, коли ви клацніть правою кнопкою миші файл, а потім "відправити", потім "Адресат", він поміщає ярлик в електронній пошті, а не реальний файл. Thats, що вона робить у моєю допомогою XP.
Схоже, Вам необхідно з'ясувати, як ця людина повинна отримувати зображення у повідомлення електронної пошти.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.