![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Про деякі отриманих листів, там, де повинна бути фотографія, я отримую вікно з маленьким червоним хрестом в кутку. Там, здається, багато порад про подолання цієї проблеми, де це відбувається з XP SP2, але, на жаль, я використовую 98SE і пропозиції щодо її подолання не підходить для цієї ОС. Проблема здається, існують в електронній пошті від одного людини, в зокрема, так що не думаю, що ця машина викликає його. Я шукав настройки, щоб знімків, які будуть відображатися, але не можуть нічого знайти відповідне. Нікому ідеї? |
|
| |||
| |||
| Чи є зображення завантажуються у вигляді вкладення або вони спонсорів? Може бути, що користувач не посилає їх правильно, тобто не ваша вина, але їх.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ні вкладення, ні посилання - вони вбудовані зображення в текст листа. |
|
| |||
| |||
| Це може бути, що одна людина направляє матеріал у нестандартним чином.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви клацніть правою кнопкою мишки на червоний хрест і виберіть Копіювати розташування зображення і знову повертатися в Internet Explorer і вставити те, що ви скопіювали в адресному рядку? Дивіться, якщо це приносить зображення вгору. Якщо він як і раніше червоний хрест ви знаєте, людина, що послав його проблема. Я не знаю, якщо це можливо, щоб правою кнопкою мишки на червоний хрест, щоб вона не може працювати.
|
| |||
| |||
| Ви писали ці дефектні зображення листи приходять з тією ж особою. Її той чоловік, який викликає проблему, не надаючи / вкладень / у тому числі зображення правильно. Він / вона може бути несвідомо розміщення контекстної зображення в електронній пошті, а не реальне зображення ... Таким чином, червоний X. Один зі способів це відбувається, коли ви клацніть правою кнопкою миші файл, а потім "відправити", потім "Адресат", він поміщає ярлик в електронній пошті, а не реальний файл. Thats, що вона робить у моєю допомогою XP. Схоже, Вам необхідно з'ясувати, як ця людина повинна отримувати зображення у повідомлення електронної пошти. |