по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Orange fsmail.net имейл настройки на Outlook

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти февруари 2008, 15:21
Член Група

Default Orange fsmail.net имейл настройки на Outlook

Добър вечер,

Току-що се опита да използвате Outlook за моя имейл вместо оранжева на уеб-базирана поща. За съжаление това е постоянно ме питат за паролата, съм видял предишния темата със същия проблем, но проблемът не е разрешен за моя.

BTW макар да си имейл през оранжево сайт в момента, на имейл адрес myusername@fsmail.net (freeserve поща), се чудя дали това ще има влияние върху всички заключения хората да идват.

Благодаря
Крис пиявица
Old 15-ти Февруари 2008, 08:53
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от chrisleech11 View Post
Добър вечер,

Току-що се опита да използвате Outlook за моя имейл вместо оранжева на уеб-базирана поща. За съжаление това е постоянно ме питат за паролата, съм видял предишния темата със същия проблем, но проблемът не е разрешен за моя.

BTW макар да си имейл през оранжево сайт в момента, на имейл адрес myusername@fsmail.net (freeserve поща), се чудя дали това ще има влияние върху всички заключения хората да идват.

Благодаря
Крис пиявица
Имате право да изискват по-различна парола за входящи (УОЗ) и изходящи (SMTP), така трябва да се създаде Outlook съответно. Естрадния паролата ви fsmail парола. За изходящи, трябва да се използва SMTP сървъра, че вашият Интернет доставчик предоставя. За мое, че би било mail.btinternet.com с моята БТ поща парола.

Old 15-ти Февруари 2008, 09:11
Член Група

Здрасти Майк, благодаря за Вашия отговор.

Може би трябва да звъни портокал тогава като начало сметка е създадена през моите родители име, и те имат свои собствени портокал потребителски акаунт и парола, свързани с домашен адрес.

Не, аз съм просто използва уеб-базирана поща, с потребителско име и парола, вероятно трябва да звъни ги мисля!

Много благодаря
Крис пиявица
Old 15-ти Февруари 2008, 09:17
Номер на групата

Вашата парола за УОЗ ще бъде тази, която използвате за уеб-базирана поща.

Как си достъп до интернет, където вие сте? Това как ти се урежда достъпа до SMTP. Обикновено един ISP само позволява достъп до неговите SMTP сървъра, ако използвате своята широколентови.

Old 15-ти Февруари 2008, 09:20
Член Група

Благодаря Майк, че сте опитали, че и тя държи отглеждането на потребителско име и парола кутия.

Имаме Desktop, която е на Orange широколентов модем, създаден от него, която се свързва с интернет, а след това и споделят, че след като активна връзка с кабелна мрежа, която свързва с моя лаптоп.

Благодарности
Крис
Old 15-ти Февруари 2008, 09:23
Номер на групата

Ако вашият Orange Високоскоростен включва имейл тогава не трябва да има проблем с техния SMTP сървър.

Изясняване: Дали това искане на парола при изпращането, получаването, или и двете?

Също така, имате ли казал Outlook да помните пароли?

Има и едно предложение, което ти може да е или да не ми харесва! Това е за авто-напред ви fsmail за свободна googlemail сметка. След това можете лесно да създаде Thunderbird за достъп до googlemail сметка.

Old 15-ти Февруари 2008, 09:27
Номер на групата

Само още една мисъл. Имате ли възможност за УОЗ и SMTP портове на защитната стена на десктопа?

Old 15-ти Февруари 2008, 09:45
Член Група

"Вероятно не е позволило на пристанищата Майк, имам защитна стена на моя лаптоп, но не съм обичай неконфигурирано него.

Потребителското име и парола кутия идва, когато съм създаде новия си профил и да оставим Outlook работи, мога да си представя това е опитвате да получите имейли от портокал, но продължава да идва с PW искане кутия и не се зарежда всички имейли или да позволи ми да използвате Outlook

Благодарности
Крис
Old 15-ти Февруари 2008, 10:01
Номер на групата

Да, така изглежда, че се опитва да изскачащи съобщения и има неправилно потребителско име и / или парола.

Има ли специална форма потребителското име трябва да има предвид? Аз предполагам, Orange трябва да кодирам факта, че това е Freeserve сметка.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Outlook 2007 мейл функция за търсене kevvyb Офис Suites & Приложения 2 24 Март 2009 12:27
Outlook Express настройки jamie2k8 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 22 Юни 2008 13:40
Не може да изпращате по електронна поща от Outlook 2003 с оранжево. saholt Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 27 Feb 2008 15:48
Outlook 2003 - имейл празно macarmela16 Офис Suites & Приложения 6 26 Юли 2007 12:48
Помощ необходима с гръб до Outlook имейл папки и настройки Парос Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 13 Юли 2007 08:11
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc