![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър вечер, Току-що се опита да използвате Outlook за моя имейл вместо оранжева на уеб-базирана поща. За съжаление това е постоянно ме питат за паролата, съм видял предишния темата със същия проблем, но проблемът не е разрешен за моя. BTW макар да си имейл през оранжево сайт в момента, на имейл адрес myusername@fsmail.net (freeserve поща), се чудя дали това ще има влияние върху всички заключения хората да идват. Благодаря Крис пиявица |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здрасти Майк, благодаря за Вашия отговор. Може би трябва да звъни портокал тогава като начало сметка е създадена през моите родители име, и те имат свои собствени портокал потребителски акаунт и парола, свързани с домашен адрес. Не, аз съм просто използва уеб-базирана поща, с потребителско име и парола, вероятно трябва да звъни ги мисля! Много благодаря Крис пиявица |
|
| |||
| |||
| Вашата парола за УОЗ ще бъде тази, която използвате за уеб-базирана поща. Как си достъп до интернет, където вие сте? Това как ти се урежда достъпа до SMTP. Обикновено един ISP само позволява достъп до неговите SMTP сървъра, ако използвате своята широколентови.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Благодаря Майк, че сте опитали, че и тя държи отглеждането на потребителско име и парола кутия. Имаме Desktop, която е на Orange широколентов модем, създаден от него, която се свързва с интернет, а след това и споделят, че след като активна връзка с кабелна мрежа, която свързва с моя лаптоп. Благодарности Крис |
|
| |||
| |||
| Ако вашият Orange Високоскоростен включва имейл тогава не трябва да има проблем с техния SMTP сървър. Изясняване: Дали това искане на парола при изпращането, получаването, или и двете? Също така, имате ли казал Outlook да помните пароли? Има и едно предложение, което ти може да е или да не ми харесва! Това е за авто-напред ви fsmail за свободна googlemail сметка. След това можете лесно да създаде Thunderbird за достъп до googlemail сметка.
|
| |||
| |||
| Само още една мисъл. Имате ли възможност за УОЗ и SMTP портове на защитната стена на десктопа?
|
| |||
| |||
| "Вероятно не е позволило на пристанищата Майк, имам защитна стена на моя лаптоп, но не съм обичай неконфигурирано него. Потребителското име и парола кутия идва, когато съм създаде новия си профил и да оставим Outlook работи, мога да си представя това е опитвате да получите имейли от портокал, но продължава да идва с PW искане кутия и не се зарежда всички имейли или да позволи ми да използвате Outlook Благодарности Крис |
|
| |||
| |||
| Да, така изглежда, че се опитва да изскачащи съобщения и има неправилно потребителско име и / или парола. Има ли специална форма потребителското име трябва да има предвид? Аз предполагам, Orange трябва да кодирам факта, че това е Freeserve сметка.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook 2007 мейл функция за търсене | kevvyb | Офис Suites & Приложения | 2 | 24 Март 2009 12:27 |
| Outlook Express настройки | jamie2k8 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 22 Юни 2008 13:40 |
| Не може да изпращате по електронна поща от Outlook 2003 с оранжево. | saholt | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 27 Feb 2008 15:48 |
| Outlook 2003 - имейл празно | macarmela16 | Офис Suites & Приложения | 6 | 26 Юли 2007 12:48 |
| Помощ необходима с гръб до Outlook имейл папки и настройки | Парос | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 13 Юли 2007 08:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |