![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý večer, Jsem se snažil používat aplikaci Outlook pro můj email namísto oranžové na webmail. Bohužel je to pro mě neustále žádají heslo, I've seen předchozí vlákno se stejným problémem, ale problém nebyl vyřešen na mé straně. Btw, i když mám svůj e-mail prostřednictvím oranžové stránky v současné době je e-mailová adresa myusername@fsmail.net (freeserve mail), ví, jestli to bude mít vliv na jakékoli závěry lidé přicházejí do. Děkujeme vám Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Miku, díky za vaše odpovědi. Možná budu muset prsten oranžová pak jako domovskou účet zřízený v mé rodiče jméno, a oni mají své vlastní oranžová uživatelského účtu a heslo spojené s domácí adresu. Nemám, jsem prostě webmailové s pomocí uživatelského jména a hesla, zřejmě kroužek je myslím! Děkuji Chris Leech |
|
| |||
| |||
| Vaše heslo pro POP bude ten, že používáte pro webmail. Jak se máte přístup na internet, kde jste? , Kterým se řídí, jak se dostanete přístup k SMTP. Obecně ISP umožňuje pouze přístup na svůj SMTP server, pokud používáte své širokopásmové.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Díky Miku, jsem se pokusil, aby ji a uvedení do kolonky uživatelské jméno a heslo. Máme desktopu, který má Orange Broadband Modem nastavit na něm, který se připojí k internetu, a pak i podíl této souvislosti jednou aktivní a síťový kabel, který se připojí k mému notebooku. Díky Chris |
|
| |||
| |||
| Pokud váš Orange Broadband zahrnuje email poté by měla být žádný problém s použitím jejich SMTP server. Upřesnění: to je požadavek hesla při odesílání, přijímání, nebo obojí? Také jste řekl, Outlook pamatovat hesla? Existuje řešení, které může nebo nemusí líbit! To je vaše auto-forward fsmail na bezplatné googlemail účet. Pak si můžete snadno nastavit Thunderbird pro přístup k účtu googlemail.
|
| |||
| |||
| Jen ještě mysleli. Už jste povolili POP a SMTP porty na firewallu na ploše?
|
| |||
| |||
| "Možná není povolen porty mike jsem firewall na mém notebooku, ale i dosud vlastní nakonfigurován to. Uživatelské jméno a heslo krabice přijde až když jsem nastavit můj nový účet a nechte výhled běží, můžu si je snaží dostat na e-maily z účtu, ale pořád oranžová přišel s pw žádost krabice a nenačte žádné e-maily nebo dovolte mi, abych v aplikaci Outlook Díky Chris |
|
| |||
| |||
| Ano, vypadá to, že se snaží pop emaily a nesprávné uživatelské jméno a / nebo heslo. Existuje nějaký speciální formulář jméno musí vzít? Myslím, Orange musí zakódovat na skutečnost, že se jedná o Freeserve účtu.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook 2007 Email Hledat Funkce | kevvyb | Office & Aplikace | 2 | 24. března 2009 12:27 |
| Nastavení Outlook Express | jamie2k8 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 22. června 2008 13:40 |
| Nelze odeslat e-mailů z aplikace Outlook 2003 s oranžovou. | saholt | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 27. únor 2008 15:48 |
| Outlook 2003 - email prázdný | macarmela16 | Office & Aplikace | 6 | 26. července 2007 12:48 |
| Nápověda třeba zálohování Outlook email složky a nastavení | Paros | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 13. července 2007 08:11 |
| Thread Nástroje | |
| |