μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Πορτοκαλί fsmail.net προοπτικές ρυθμίσεις email

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 15:21
Μέλος Ομάδα

Default Πορτοκαλί fsmail.net προοπτικές ρυθμίσεις email

Καλό βράδυ,

Μόλις προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Outlook για τα email μου αντί της πορτοκαλί webmail. Δυστυχώς είναι συνεχώς μου ζητά ένα κωδικό πρόσβασης, έχω δει ένα προηγούμενο νήμα με το ίδιο πρόβλημα, αλλά το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί για τις νάρκες.

BTW ακόμα και αν i get my email μέσω του site πορτοκαλί σήμερα, η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι myusername@fsmail.net (freeserve mail), αναρωτιέμαι αν αυτό θα έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε συμπεράσματα ανθρώπους να έρθουν.

Σε ευχαριστώ
Chris Leech
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 08:53
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας chrisleech11 View Post
Καλό βράδυ,

Μόλις προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Outlook για τα email μου αντί της πορτοκαλί webmail. Δυστυχώς είναι συνεχώς μου ζητά ένα κωδικό πρόσβασης, έχω δει ένα προηγούμενο νήμα με το ίδιο πρόβλημα, αλλά το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί για τις νάρκες.

BTW ακόμα και αν i get my email μέσω του site πορτοκαλί σήμερα, η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι myusername@fsmail.net (freeserve mail), αναρωτιέμαι αν αυτό θα έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε συμπεράσματα ανθρώπους να έρθουν.

Σε ευχαριστώ
Chris Leech
Μπορείτε να απαιτούν ένα διαφορετικό κωδικό πρόσβασης για τις εισερχόμενες (POP) και εξερχόμενης (SMTP) και έτσι πρέπει να δημιουργηθεί το Outlook αναλόγως. Οι POP κωδικός σας fsmail κωδικό. Για τις εξερχόμενες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον SMTP server που παρέχει την υπηρεσία παροχής Internet. Για δικό μου ότι θα μου mail.btinternet.com με BT mail password.

Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 09:11
Μέλος Ομάδα

Γεια σου Mike, ευχαριστώ για την απάντησή σας.

Μπορεί να με δακτύλιο πορτοκαλί, στη συνέχεια, ως το σπίτι λογαριασμός που δημιουργήθηκε το όνομά τους γονείς μου, και έχουν τις δικές τους πορτοκαλί λογαριασμό χρήστη και κωδικό πρόσβασης που συνδέονται με την αρχική διεύθυνση.

Εγώ δεν είμαι μόνο με τη χρήση webmail με ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, πιθανότατα να δαχτυλίδι τους πιστεύω!

Many Thanks
Chris Leech
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 09:17
Ομάδα Δωρητών

Ο κωδικός πρόσβασης για ΛΑΙΚΑ θα είναι εκείνη που θα χρησιμοποιήσετε για webmail.

Πώς η πρόσβαση στο Internet όταν είστε; Που διέπει τον τρόπο με τον οποίο θα έχετε πρόσβαση σε SMTP. Γενικά, ένας φορέας, επιτρέπεται μόνο η πρόσβαση στις SMTP server αν χρησιμοποιείτε την ευρυζωνική τεχνολογία.

Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 09:20
Μέλος Ομάδα

Thanks Mike, έχω δοκιμάσει και ότι διατηρεί την ανατροφή το username και το password κουτί.

Έχουμε μια επιφάνεια εργασίας η οποία έχει την Orange Broadband Modem που έχει συσταθεί για αυτό το οποίο συνδέει με το Διαδίκτυο, και στη συνέχεια θ μερίδιο που μόλις ενεργή σύνδεση με ένα καλώδιο δικτύου που συνδέεται στο φορητό υπολογιστή μου.

Ευχαριστώ
Chris
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 09:23
Ομάδα Δωρητών

Αν σας Orange Broadband περιλαμβάνει email τότε δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση τους SMTP server.

Διευκρίνιση: Έχει ζητήσει έναν κωδικό πρόσβασης κατά την αποστολή, τη λήψη, ή και τα δύο;

Επίσης, έχετε πει το Outlook να θυμάται τους κωδικούς πρόσβασης;

Υπάρχει μια λύση που μπορεί να είναι ή να μην αρέσει! Αυτή είναι η αυτόματη fsmail μπροστά σας σε μια ελεύθερη googlemail λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να εύκολα να δημιουργήσει Thunderbird για πρόσβαση στο λογαριασμό googlemail.

Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 09:27
Ομάδα Δωρητών

Απλά είχε μια άλλη σκέψη. Έχετε ενεργοποιήσει το POP και SMTP λιμένες για το τείχος στην επιφάνεια εργασίας;

Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 09:45
Μέλος Ομάδα

"Ενδεχομένως, δεν επέτρεψε στην mike λιμάνια, έχω ένα τείχος προστασίας για φορητό υπολογιστή μου, αλλά δεν έχω έθιμο αυτό έχει ρυθμιστεί.

Το όνομα χρήστη και τον κωδικό αίτηση θέση έρχεται όταν έχω δημιουργήσει νέο λογαριασμό μου και μόνο άδεια λειτουργίας προοπτικές, μπορώ να φανταστώ ότι η προσπάθεια για τη συλλογή των emails από το πορτοκαλί, αλλά διατηρεί λογαριασμό που έρχονται με το αίτημα pw θέση και δεν φορτώνεται οποιαδήποτε ηλεκτρονικά μηνύματα ή να μου επιτρέψετε να χρησιμοποιείτε το Outlook

Ευχαριστώ
Chris
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 10:01
Ομάδα Δωρητών

Ναι, μοιάζει σαν να προσπαθεί να πετάξει τα email και έχει λανθασμένο όνομα χρήστη ή / και κωδικό πρόσβασης.

Υπάρχει ένα ειδικό έντυπο το username πρέπει να ληφθούν; Μάλλον πρέπει να κωδικοποιούν Orange το γεγονός ότι αυτή είναι μια Freeserve λογαριασμό.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Outlook 2007 Email λειτουργία αναζήτησης kevvyb Office Suites & Εφαρμογές 2 24 Μαρ 2009 12:27
Ρυθμίσεις Outlook Express jamie2k8 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 22 Ιουν 2008 13:40
Αδύνατη η αποστολή e-mails από το Outlook 2003 με πορτοκαλί. saholt E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 27 Φεβ 2008 15:48
Outlook 2003 - email κενό macarmela16 Office Suites & Εφαρμογές 6 26 Ιουλ 2007 12:48
Βοήθεια χρειάζεται την υποστήριξη του Outlook με φακέλους email και ρυθμίσεις Πάρος E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 13 Ιουλ 2007 08:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.