![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobra večer, Ive 'pravedan pokušao koristiti Outlook za moju e-mail, umjesto naranče's webmail. Nažalost, to je stalno traže od mene lozinku, I've seen prethodne thread s istim problemom, ali problem nije riješen na moju. BTW, iako ja dobiti moju e-mail kroz narančaste site Trenutno, e-mail adresa je myusername@fsmail.net (freeserve mail), pitam se, ako će to imati bilo koji ležiš na bilo ljudi dolaze do zaključaka. Hvala Chris pijavica |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Hi Mike, hvala za odgovor. Možda ću morati prsten narančasta zatim kao početnu račun je postavljena u ime moje roditelje, i oni imaju svoje narančaste korisnički račun i lozinku vezan za kućnu adresu. Ne, ja sam samo korištenjem webmail sa korisničkim imenom i lozinkom, vjerojatno imaju prsten na njih mislim! Mnogo Hvala Chris pijavica |
|
| |||
| |||
| Vaša lozinka za POP će biti ona koju koristite za webmail. Kako vam pristup internetu, gdje si? Koji regulira način dobivate pristup SMTP. Općenito samo jedan ISP omogućava pristup do svojih SMTP poslužitelj ako koristite njene širokopojasne.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Hvala Mike, pokušao sam da ga čuvaju i donose se korisničko ime i lozinka kutija. Imamo desktop koji ima Orange Broadband Modem postaviti na njemu koja spaja na Internet, a potom i da se dijele vezu s jednom aktivni mrežni kabel koji povezuje na moj laptop. Hvala Chris |
|
| |||
| |||
| Ako je Vaš Orange Broadband uključuje e-poštu tada bi trebalo biti nikakvih problema koristeći SMTP servera. Pojašnjenje: to zatražiti lozinku prilikom slanja, primanja, ili oboje? Također, da li ste rekli Outlooku da sjetiti lozinke? Postoji rješenje i da ste svibanj ili svibanj ne vole! To je auto-proslijediti vaše fsmail na besplatni googlemail račun. Zatim možete jednostavno postaviti Thunderbirdu googlemail za pristup računu.
|
| |||
| |||
| Samo je još jedna misao. Da li ste omogućili su POP i SMTP portova na vatrozidu na desktopu?
|
| |||
| |||
| 'Možda nije omogućeno priključke Mike, imam firewall na moj laptop, ali nisam to običaj konfiguriran. Korisničko ime i lozinku zahtjev kutija dolazi kada sam postaviti moj novi korisnički račun i samo ostaviti Outlook pokrenut, ne mogu zamisliti da je težak da biste dobili na e-mailove od naranče čuva račun, ali dolaze sa PW zahtjev kutija i ne učita bilo koje poruke e-pošte ili dopustite mi da koristite Outlook Hvala Chris |
|
| |||
| |||
| Da, izgleda kao da se pokušava pop i porukama e-pošte ima nepravilan korisničko ime i / ili lozinku. Da li postoji poseban obrazac za korisničko ime je potrebno? Valjda Orange morati kodirati na činjenicu da je ovo Freeserve račun.