kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Orange fsmail.net Outlook e-mail beállítások

Reply

Téma eszközök
Old Február 13, 2008, 15:21
Csoport tagja

Default Orange fsmail.net Outlook e-mail beállítások

Jó estét,

Most próbáltam az Outlook a saját e-mail helyett az Orange webmail. Sajnos ez állandóan kérdezi meg a jelszót, láttam a korábbi téma az azonos probléma, de a probléma továbbra is fennáll az enyém.

Btw bár én meg az e-mail útján a narancssárga weboldal jelenleg az e-mail cím myusername@fsmail.net (freeserve mail), csoda, ha ez lesz a szem minden következetései ember jön.

Köszönöm
Chris Leech
Old Február 15, 2008, 08:53
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by chrisleech11 View Post
Jó estét,

Most próbáltam az Outlook a saját e-mail helyett az Orange webmail. Sajnos ez állandóan kérdezi meg a jelszót, láttam a korábbi téma az azonos probléma, de a probléma továbbra is fennáll az enyém.

Btw bár én meg az e-mail útján a narancssárga weboldal jelenleg az e-mail cím myusername@fsmail.net (freeserve mail), csoda, ha ez lesz a szem minden következetései ember jön.

Köszönöm
Chris Leech
Lehet, hogy egy másik jelszó a bejövő (POP) és kimenő (SMTP), így kell állítani az Outlook kell. A POP-jelszó a fsmail jelszót. A kimenő, akkor kell használni, az SMTP szerver, hogy az ISP-t ír. Az enyém lenne mail.btinternet.com az én BT-mail jelszót.

Old Február 15, 2008, 09:11
Csoport tagja

Hi Mike, thanks for your reply.

Lehet, hogy csörög a narancssárga, majd a hazai fiók létrehozása szüleim nevét, és azokat saját narancssárga felhasználói fiók és jelszó kapcsolódik az otthoni címét.

Nem, én csak egyszerűen webmail egy felhasználónevet és jelszót, valószínűleg gyűrű számukra azt hiszem!

Köszönet
Chris Leech
Old Február 15, 2008, 09:17
Donor Group

A jelszó POP lesz az egyik használja a webmail.

Hogy van az internetről, ahol van? Ez szabályozza, hogyan jut az SMTP. Általában az ISP csak lehetővé teszi a hozzáférést az SMTP szerver használata esetén a szélessáv.

Old Február 15, 2008, 09:20
Csoport tagja

Kösz Mike, próbáltam, és úgy tartja, hogy a felhasználónév és a jelszó mezőbe.

Van egy asztali számítógép, amely az Orange Broadband Modem létre, ami csatlakozik az internethez, majd osztom az összefüggésben, ha aktív a hálózati kábel, amely összeköti az én laptop.

Köszönöm
Chris
Old Február 15, 2008, 09:23
Donor Group

Ha Orange Broadband tartozik majd az e-mail nem lehet probléma, hogy az SMTP szerver segítségével.

Pontosítás: Nem kérhet jelszót, amikor a küldő, fogadó, vagy mindkettőt?

Szintén Megmondtad Outlook emlékszik a jelszót?

Van egy megoldás, hogy akkor lehet, hogy nem szeretné! Ez az auto-továbbítja a fsmail googlemail egy szabad számla. Így könnyen létre Thunderbird hozzáféréshez googlemail számla.

Old Február 15, 2008, 09:27
Donor Group

Csak még egy gondolat. Már lehetővé tette a POP és az SMTP portokat a tűzfalon az asztalon?

Old Február 15, 2008, 09:45
Csoport tagja

"Valószínűleg nincs engedélyezve a portok Mike, én egy tűzfal on my laptop, de én nem szokás beállítva azt.

A felhasználói név és jelszó kérése doboz jön ki, ha már létrehozott egy új fiókot, és csak úgy el az Outlook fut, el tudom képzelni, hogy próbálja rávenni az e-maileket a narancssárga számításba jön, de megtartja a pw kérésére doboz, és nem teher olyan e-maileket, vagy engedje meg, hogy az Outlook

Köszönöm
Chris
Old Február 15, 2008, 10:01
Donor Group

Igen, úgy néz ki próbálkozik a pop és az e-mailek helytelen felhasználónevet és / vagy jelszó.

Van egy speciális formája a felhasználónevet meg kell tennie? Azt hiszem, az Orange, hogy kódolni azt a tényt, hogy ez egy Freeserve számla.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Outlook 2007 e-mail keresés funkció kevvyb Office & Applications 2 24. március 2009 12:27
Outlook Express beállítása jamie2k8 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 22. június 2008 13:40
Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs. saholt E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 27. február 2008 15:48
Outlook 2003 - e-mail vakpróba macarmela16 Office & Applications 6 26. július 2007 12:48
Segítség kell a mentés és a mappák az Outlook e-mail beállítások Parosz E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 13. július 2007 08:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.